Laurette și-a deschis afacere în plină pandemie. Ce sumă a investit pentru a-și îndeplini visul. „Nu are de ce să-mi fie rușine”

0

În ultima perioadă, Laurette a apărut tot mai rar pe micile ecrane. Fosta asistentă TV a luat o decizie importantă în plină pandemie. Aceasta a înființat un salon de masaj de la care are așteptări mari!

Nici măcar restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19 nu o descurajează Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut un credit de 80.000 de euro pentru a-și deschide propria afacere. „Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare.

E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis.’, a declarat ea pentru Cancan. „Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu?!

Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale.’, a mai spus Laurette pentru sursa citată.