Laurențiu Reghecampf a vorbit despre trecutul pe care îl are iubita lui: „Foarte multe informații…”

Recent, Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina, au devenit părinții unui fiu, Liam, cel de-al treilea băiat al antrenorului de fotbal. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Reghe a vorbit printre altele despre trecutul partenerei lui de viață. Și aceasta deoarece în presă au apărut foarte multe informații din tinerețea Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf: „Foarte multe informații sunt false”

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană nu îi cer buletinul. Foarte multe informații sunt false. Toată lumea și toți care au scris și au mers pe acel film știu exact cine a dat informația. Contează că mie îmi place foarte mult de Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte.

Trebuie să existe cumva o conexiune, altfel nu ar putea doi oameni să stea împreună. Eu sunt nebun cu curățenia, sunt fixist, am lucruri care altuia nu îi plac poate. De trecut… cum aș putea să aflu trecutul cuiva, să întreb de buletin sau bărbații din oraș. Contează să îmi placă!”, a declarat selecționerul Laurențiu Reghecampf.

Înainte ca Laurențiu și Corina Caciuc să devină un cuplu, tânăra a avut o relație cu artistul Kamara. În noiembrie 2021, Kamara a declarat că el și Corina s-au cunoscut la un concert din Călimănești.

„Eu nu am nicio problemă. Mi se pare urât. Și eu am avut 19-20 de ani. Toți am făcut, la un moment dat, ceva. Să ies acum să spun că am fost cu nu știu cine. Ok, și? Și ce?”, mai spunea Laurențiu în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Kamara, dezvăluiri despre Corina

„Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și, parcă, una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, i-am trimis filmulețul și pozele”, a explicat Kamara, despre relația dintre el și Corina.

În filmarea care a apărut pe Internet, Kamara îi oferă Corinei mai multe sfaturi de viață.

„Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și că cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, a mai declarat Kamara.

Laurențiu Reghecampf, fericit cu iubita lui

„Sunt foarte fericit, o iubesc. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru. Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă, n-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf. N-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.r. – cu el unde avea nevoie).

Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai Laurențiu Reghecampf.

Reghe s-a separat de Anamaria Prodan în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie. Împreună au un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Din primul mariaj, Laurențiu mai are un fiu, Luca (21 de ani).