Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au intalnit, luni, 4 aprilie 2022, la Judecatoria din Buftea. Antrenorul de la Craiova a vorbit pentru prima data despre ce s-a intamplat in sala de judecata.

Luni, 4 aprilie, a inceput procesul de divort dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Impresara a venit insotita de cei doi copii, Sarah si Bebeto, spre surprinderea lui Reghecampf. Antrenorul se apara si spune ca nu a ridicat tonul in sala de judecata si, mai mult, a vorbit timp ce 15 minute cu cei doi copii, dupa ce jurnalistii au plecat.

„Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute.

L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să fac o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.

Mai mult, Laurentiu Reghecampf sustine ca nu a cerut custodia exclusiva a lui Bebeto si crede ca o alternativa sanatoasa este o custodie comuna: „Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește”.