Laura Giurcanu, dezvăluiri după Suvirvor. Adevărul despre relația cu TJ Miles

Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor la scurt timp după ce a avut loc marea unificare. Ea a făcut parte din echipa Faimoșilor și a stat departe de scandaluri și controverse. Totuși, multă vreme s-a vorbit despre faptul că ea și TJ Miles, ar avea mai mult decât o prietenie. Întoarsă recent în țară, Laura a spus adevărul despre relația cu acesta.

Ce a spus Laura Giurcanu despre relația cu TJ Miles

Detașată de tot ce a fost la Survivor, în tabăra Faimoșilor, Laura Giurcanu vede acum lucrurile dintr-o perspectivă generală și explică care a fost, de fapt, relația cu TJ Miles, dar și cu Emil Rengle. Tânăra influenceriță a dezvăluit că s-a îndepărtat de TJ Miles după ce l-a auzit în timp ce o bârfea împreună cu Emil Rengle. Ea a spus că a decis să stea departe de amândoi, pentru că a auzit cum Emil vorbea despre TJ deși ei erau foarte buni prieteni. Faimoasa spune că în ultimul timp nu mai stătea cu niciunul dintre cei doi, pur și simplu nu mai putea să-i asculte, pentru că ajunsese să nu creadă ce spuneau ei.

Eu în ultimele zile nu mai petreceam timp nici cu Emil, nici cu TJ, pentru că am auzit cum Emil îl bârfea pe TJ, deși îl considera „fratele lui”. Nu mai puteam să îl ascult: vorbea cu mine despre cineva, cu altcineva despre mine. Eu nu port pică nimănui. Ei erau „frați activi”, mie mi s-a părut ciudat că și TJ i-a reproșat ce i-a reproșat lui Emil, că aia era problema mea, eu nu i-am zis lui TJ să nu fie prieten cu Rengle. Apoi a început să zică și el că și pe mine mă bârfea. Și atunci m-am îndepărtat și de TJ, a spus Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu la Survivor: a greșit emisiunea

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Laura Giurcanu a fost provocată să caracterizeze într-un cuvânt fiecare coleg pe care l-a avut în echipa Faimoșilor, de la începutul competiției. Despre Andreea Tonciu, influencerița a spus că a greșit emisiunea, pe Cătălin Zmărăndescu l-a numit luptător, iar despre Marian Drăgulescu a spus că este un copil de 40 de ani.

Natalia: veselie, Otilia: o fată ok, Mari: descoperire de sine, Radu Itu: pălărierul nebun, Robert: nu l-am cunoscut suficient, Roxana: eu credeam că este puternică, cerebrală și mișto, dar am văzut contrariul, TJ: e un om OK: show, Xonia: o fată mișto, a fost caracterizarea fostei Faimoase.

Laura Giurcanu a mai spus că CRBL este un hipster, pe Elena Chiriac a caracterizat-o prin cuvântul: curaj, pe Emil Rengle prin culoare, despre TJ Miles a spus că este un om ok, show.