Karma lovește dur în 2022. Care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri în noul an

Conform astrologilor, karma poate lovi când ne așteptăm mai puțin. Astfel, anul 2022 nu va fi deloc unul bun pentru unii nativi, care vor simți din toate punctele de vedere influența karmei. Vezi dacă te numeri printre cei ghinioniști și află ce surprize neplăcute te așteaptă în noul an.

Pe cine lovește karma în 2022

A venit momentul să ne pregătim pentru noul an. Există câteva zodii care vor fi lovite grav de karmă, așa cum nici nu se așteaptă. Berbecii vor avea de tras pe plan sentimental. Vor fi răniți de persoanele la care nu se așteptau vreodată să le greșească, lucru ce îi va demoraliza complet. 2022 va fi un an greu, în care se vor lupta cu tot felul de gânduri și vor încerca să se repare.

Racii vor întâmpina o mulțime de probleme la locul de muncă. Se tem să aleagă un nou job, pentru că le este teamă de schimbări și lucrurile noi îi sperie mereu. Totuși, vor fi nevoiți să aleagă un alt loc de muncă, dar nu le va merge deloc bine, pentru că le va lua mult timp să se adapteze și nu se vor înțelege deloc cu colegii de muncă și superiorii.

Balanțele vor fi într-o permanentă căutare de răspunsuri. Își vor pierde complet încrederea în ele, în toți cei din jur și vor simți că nimeni nu le vrea binele. Spre finalul anului se vor lămuri în privința tuturor și își vor da seama cine a fost sincer cu ele și cine s-a prefăcut mereu.

Karma este dură cu nativii

Săgetătorii se vor schimba radical în noul an, dar nu în bine. Sunt firi reci și calculate, introvertite și foarte atente la persoanele din jurul lor, dar karma le dă acum viața peste cap. Îi va lovi deodată un dezinteres mare față de tot ce mișcă în jurul lor și vor avea numai de pierdut din cauza acestei atitudini.

Capricornii nu se vor descurca deloc bine cu banii în 2022. Chiar dacă în 2021 au muncit mult și au pus câte ceva deoparte, vor avea multe cheltuieli și vor rămâne datori în toate părțile. Va fi greu să-și revină și să ajungă din nou la echilibru.