Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

Justin Bieber s-a aflat pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete la Premiile Grammy 2022, alături de artiste precum Billie Eilish, Maria Becerra și Tayla Parx. În schimb, Lady Gaga, Dua Lipa, Chissry Teigen au atras toate privirile cu ținutele lor spectaculoase.

Justin Bieber nu s-a remarcat la gala premiilor Grammy cu muzica lui, ci din punct de vedere al vestimentației, care a fost una total neinspirată, potrivit criticilor de modă. Artistul a purtat un costum gri cu câteva mărimi mai mari și încălțăminte cu platformă de la Balenciaga. Acesta și-a accesorizat ținuta cu o căciulă roz.

Cântărețul a venit la cea de-a 94-a gală a premiilor Grammy, evenimentul ce a avut loc la MGM Grand Garden Arena, alături de soția sa, Hailey. Nici aceasta nu a purtat o ținută prea inspirată.

Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

Tot la categoria cele mai prost îmbrăcate vedete se numără și artista Billie Eilish, care a purtat o ținută all-black, la fel de supradimensionată, iar în picioare a avut tot platforme.

Vedete cu ținute spectaculoase la gala premiilor Grammy

Pe de altă parte, au fost artiste care au întors toate privirile pe covorul roșu al galei cu ținutele lor spectaculoase. Lady Gaga, Olivia Rodrigo, Saweetie, dar și Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend, se numără printre cele mai apreciate apariții de la gala premiilor Grammy 2022.

Lady Gaga s-a remarcat cu o rochie foarte elegantă, Armani Prive. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu un colier și cercei cu diamante.

Crissy Teigen a purtat o rochie roz, cu o fustă voluminoasă și decolteu cu volane, realizată de Nicole și Felicia Couture, potrivit fanatik.ro.

Olivia Rodrigo, care a câștigat titlul de „Cel mai bun artist debutant”, și-a făcut apariția într-o rochie pe corp, cu un decolteu amplu. Creația Vivienne Westwood Couture, în care artista a arătat senzațional, a fost accesorizată cu o pereche de mănuși lungi și un colier roz.

Dua Lipa a ales o ținută îndrăzneață, marca Versace. Artista și-a accesorizat rochia din dantelă neagră accesorii aurii.

Vezi în GALERIA FOTO și alte ținute purtate de vedete la gala premiilor Grammy 2022.