Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Jennifer Lopez (52 de ani) și-a impresionat fanii din mediul online cu cele mai recente fotografii făcute cu ocazia sărbătorilor pascale. Artista a ținut să împărtășească cu publicul ei ce ținută și-a ales pentru a  sărbători Paștele catolic, care a avut loc duminică, 17 aprilie.

Spre surprinderea tuturor, Jennifer Lopez a lăsat de o parte haine scurte, mulate, provocatoare, dar și pe cele sclipitoare și extravagante, optând pentru o ținută simplă, dar foarte elegantă, în ton cu primăvara.

Diva a purtat o rochie albă, cambrată, cu mâneci bufante, imprimată în partea de jos și în zona mânecilor cu motive florale delicate. Potrivit Daily Mail, rochia este semnată Zimmermann și costă circa 660 de lire sterline. Viitoarea soție a lui Ben Affleck și-a accesorizat ținuta de sărbătoare cu o pereche de platforme înalte Gucci și cu o poșetă de culoare verde.

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Vezi cum arată rochia purtată de Jennifer Lopez cu ocazia sărbătorilor pascale în galeria foto de mai sus.

Pe lângă selfie-ul cu rochia, postat pe pagina sa de Instagram, Jennifer Lopez a insistat să le reamintească fanilor ce inel impresionat de logodnă a primit din partea lui Ben Affleck. Așa că a introdus și acel accesoriu de lux în pozele prezentate. Fotografiile postate de ea duminică au adunat rapid peste 620 mii de apreiceri din partea celor care îi urmpresc activivtatea în mediul online.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou, la aproape 20 ani de la prima cerere în căsătorie. Actrița a primit din partea iubitului ei un inel superb cu diamant verde, estimat undeva la 10 milioane de dolari. J-Lo și Ben au redevenit un cuplu în 2021, după ce diva de la Hollywood s-a despărțit de logodnicul ei, Alex Rodriguez. Jennifer și Ben au mai fost împreună la începutul anulor 2000. În 2002 ei s-au logodit, dar cu câteva zile înainte de nuntă au anuțat că evenimentul a fost anulat.