Jean Paler, in stare grava: „Nu au ce sa-mi mai faca”

Jean Paler (70 de ani), grav bolnav de inimă, se află la Terapie Intensivă, de două săptămâni, de când i s-a făcut rău pe scenă, într-un spectacol susținut pe litoral. Marele actor ne-a oferit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, primele declarații, după ce a fost transferat urgent, de la o unitate medicală din Ploiești, la Spitalul Militar din Capitală. Cum se simte acum.

Jean Paler a fost transferat la Spitalul Militar din Capitală. Care este în prezent starea lui de sănătate

Jean Paler se află de două săptămâni sub atenta supraveghere a medicilor. Grav bolnav de inimă, artistul a fost transferat urgent, de la Spitalul din Ploiești, la Spitalul Militar din Capitală, unde beneficiază în prezent de cel mai bun tratament.

Actorul ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre starea sa actuală de sănătate. Este trist că, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor, nu simte mari îmbunătățiri:

”Nu, nu sunt deloc bine, chiar dacă acum pot să vorbesc, dar nu este vocea mea, de om care se simte bine. Am fost transferat la Spitalul Militar, dar sunt tot pe perfuzii și tot la Terapie Intensivă.

Nu urmează vreo operație, nu au ce să-mi mai facă, din punct de vedere chirurgical, dar îmi fac o serie lungă de analize, nici nu le pot înșira, că nu le știu pe nume. Să zicem că sunt pe drumul cel bun.

Doctorii mă îndrăgesc, mai ales că am făcut armata pe Transfăgărășan, am muncit la celebra șosea. Nu știu cât voi mai sta prin spitale”, a spus îndrăgitul artist.

Le mulțumește medicilor care se luptă să îi salveze viața

În recentul mesaj postat de Jean Paler, pe contul său de Facebook, actorul le mulțumește medicilor care și-au unit forțele ca să-i trateze inima obosită:

”Doar în zilele grele îți dai cu adevărat seama cine este alături de tine. Sunt profund recunoscător celor care nu m-au uitat și se preocupă, zi de zi, de starea mea de sănătate, fie prin mesaje, fie cu gândul, și nu neapărat fizic.

Mă aflu internat la Spitalul Militar din Capitală, unde beneficiez de îngrijirea unei echipe de profesioniști, nu pot decât să subliniez cât de impresionat sunt de profesionalismul și de dedicarea lor. Fiecare membru al personalului, de la medici la asistente și infirmiere, mă îngrijește cu o atenție minuțioasă și cu un simț al responsabilității remarcabil.

Acest mediu de siguranță și de sprijin mă ajută să trec prin această perioadă dificilă cu încredere într-un viitor mai bun”, este mesajul lui Jean Paler.

Lasă un comentariu