Ivana Trump a fost gasita moarta in casa! Ce s-a intamplat cu fosta sotie a lui Donald Trump e ingrozitor

Tragedie! Ivana Trump a murit la vârsta de 73 de ani, trupul neînsuflețit fiind găsit la baza scărilor din reședința sa din New York City, lăsând în urmă trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka.

Ancheta preliminară cu privire la cauza morții Ivanei Trump a arătat că aceasta ar fi căzut pe scări. Totuși, e necesară o cauză oficială a decesului, iar investigațiile au rămas deschise și în derulare.

Potrivit unei surse Dailymail, Ivana Trump și-a petrecut ultimele zile pregătindu-se pentru o vacanță la Saint Tropez, care avea să aibă loc în această vineri.

Donald Trump și Ivana Trump aveau împreuna trei copii, fiind căsătoriți în perioada anilor 1977 și 1992, când a doua soție a fostului președinte american a apărut în peisaj.

Ivana Trump a decedat în vila ei din Upper East Side, din New York, iar moartea ei a fost confirmată chiar și de către Donald Trump, care a postat un mesaj impresionant despre ea, pe rețeaua de socializare Truth Social.

Trupul neînsuflețit a fost găsit la baza scărilor din casa sa, la scurt timp după ce un membru al echipei sale de administrație a ajuns la reședința din Manhattan.

Totuși, Donald Trump a ținut să-i mulțumească pentru tot ce este el, descriind-o pe Ivana drept „frumoasă și minunată” în timp ce aducea onorurile pentru legătura creată în creșterea celor trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka.

„Sunt foarte trist să vă informez pe toți care ați iubit-o, și sunteți mulți, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York City. A fost o femeie minunată, frumoasă și grozavă, care a avut o viață minunată și inspirațională. Mândria și fericirea sa a dat naștere la trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka. A fost atât de mândră de ei pe cât de mândri suntem noi de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a fost mesajul postat de președintele Donald Trump.