Iulia Vântur, criticată pentru un concert susținut în New Jersey: „Nu pot să cred că unii au dat…

Iulia Vântur (42 de ani) se împarte din 2012 între India și România. Prezentatoarea s-a reprofilat, în prezent urmând o carieră muzicală la Bollywood. În primăvara anului acesta, artista a susținut un turneu în Statele Unite, una dintre reprezentațiile sale atrăgând numeroase critici din partea românilor.

Iulia Vântur, criticată pentru un concert susținut în New Jersey: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”

Videoclipul prestației are 465 de comentarii. Din filmare, reiese că Iulia ar fi tradus colindul „La Betleem colo-n jos” în hindi, lucru care i-a deranjat pe mulți români, dar care nu este, de fapt, adevărat.

„Ei, lăsați, vocea nu este chiar slabă, este acceptabilă. La capitolul dans stă ciudat, și la fel de ciudată este și transformarea unui colind superb, creștin-ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici”, a comentat cineva. „Ce păcat! A transformat un colind creștin-ortodox într-o melodie păgână pe care dansează lasciv!”, a mai scris altcineva.

Iulia Vântur concert New Jersey

„Colindul e colind, iar cântecul indian se intitulează «Teri meri prem kahani», din filmul «Bodyguard» (2011), cu Salman Khan și Kareena Kapoor. Iulia, fiind româncă, a văzut că al nostru colind românesc și cântecul indian au aceeași linie melodică și le-a pus împreună (n.red.: interpretând colindul la începutul show-ului). Acum, care de la cine a furat nu se știe, dar mă îndoiesc că indienii au furat linia melodică a colindului românesc”, a explicat cineva.

Comentariile negative nu s-au oprit acolo însă. „Mă iertați, mi se pare penibilă, ca să fiu drăguță. Câte unii chiar insistă să fie pe scenă, chiar dacă talentul lipsește”„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva! Oare atât de goi sunt unii încât să piardă timp cu așa «prestație»?”, au mai scris oamenii.

Potrivit Ciao, biletul la concertul Iuliei ar fi costat 150 de dolari, iar până în prezent, Iulia ar avea o avere estimată la 10 milioane de euro.

„Pe «dansatori» cred ca i-a adunat de pe stradă. Nu cred că se cunosc între ei. Sincronul este admirabil, e sublim, putem zice, dar lipsește cu desăvârșire. Cât despre madam Vântur, i se potrivește perfect replica lui Puiu Călinescu din BD: «Talentată, talentată, foaaarte talentată. Slăbuța, slăbuța foc. Fără perspectivă».”

„Cea mai bună cântăreață dintre dansatori și cea mai bună dansatoare dintre cântăreți! Probabil că spectacolul a fost gratuit. La asemenea prestație nu poți să dai bani pe bilet. În România, unde sunt cântăreți foarte buni, nu ar fi avut spectatori.”

„Mda, poți să faci carieră în muzică și fără să ai voce. Rețeta e să te duci într-o țară slab dezvoltată unde lumea săracă acceptă orice. Ca moderatoare TV făcea o treabă muuuult mai bună.”

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Ăsta-i spectacol???”

„Totul este horror. De la ținută până la culoarea parului și styling și de la voce până la mișcările nenaturale. Întregul show este nemaiîntâlnit de prost!!”

Au fost însă și persoane care i-au apreciat talentul. „Are voce. Putea să ia calea muzicii și în țară. La ce cântărețe avem, ar fost printre cele bune! Numai ea știe de ce a ales să facă ce face acum!”, a comentat cineva.