Iulia Albu dezvăluie secretul siluetei sale. Ce face la circ și care este regula de la care nu se abate niciodată

Iulia Albu este una dintre puținele vedete din România care au reușit să se mențină într-o formă desăvârșită, în ciuda trecerii timpului. Recent a fost implicată într-un proiect de televiziune de mare succes, unde publicul a putut să vadă ce bine arată unul dintre cei mai influenți fashion editori români.

Care este secretul siluetei Iuliei Albu

Iulia Albu este atentă la alimentația ei și are grijă să facă și mișcare fizică. Criticul de modă are niște reguli de la care nu se abate niciodată. De exemplu, există o singură zi pe săptămână când mănâncă zahăr, iar într-o altă zi își dă singură dezlegare la cartofi prăjiți. S-a obișnuit astfel și se simte bine, iar despre modul în care arată, putem vedea cu toții că este de admirat. Iulia Albu are 1,76 și 60 de kilograme.

Spune că nu este adepta salatelor, la care multă lume recurge în ideea că reprezintă o alimentație corectă și sănătoasă.

Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola. Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie, a declarat Iulia Albu pentru Click.

Iulia Albu merge la circ de două ori pe săptămână

Iulia Albu spune că cel mai important este faptul că are grijă să consume zilnic foarte multă apă. Nu în ultimul rând, face mișcare fizică în diferite forme, ceea ce o ajută să-și păstreze silueta. Pentru aceeași sursă, criticul de modă a dezvăluit că face sport în fiecare zi. De două ori pe săptămână face Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar, iar în celelalte zile merge la sală sau aleargă. La circ vedeta face antrenament cu o acrobată și se pare că îi și place.

Cel mai recent proiect tv în care a putut fi urmărită Iulia Albu a fost Dancing on Ice, produs și difuzat de Antena 1. Acolo Iulia a arătat că este foarte competitivă, că îi plac provocările și face tot ce poate pentru a-și depăși condiția și a înainta cât mai mult în concurs. Din nefericire, echipa ei a fost eliminată, dar Iulia a promis că vor urma multe alte surprize.