Irinel Columbeanu se mută la azilul tatălui său

Irinel Columbeanu se mută la azilul în care a stat tatăl său: Motivul neașteptat al fostului milionar

Fostul afacerist Irinel Columbeanu a luat o decizie surprinzătoare, mutându-se la centrul de îngrijire în care a stat și tatăl său în ultima perioadă a vieții. Chiar dacă această schimbare poate părea neobișnuită pentru un om care a trăit în lux și prosperitate, Irinel susține că se simte mai liniștit în noul său cămin. Deși locuiește acolo de puțin timp, a primit deja o vizită de la o persoană dragă din viața sa.Centrul de îngrijire ales de Irinel Columbeanu nu îi este străin, deoarece și tatăl său a petrecut acolo ultimele zile din viață. La intrarea în azil se pot observa fotografii cu Ion Columbeanu, alături de fiul său celebru. Fostul patron de la Izvorani a explicat că a luat această decizie pentru a găsi liniște, ceva ce nu putea obține în vechiul său cămin. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Irinel Columbeanu nu a dezvăluit multe detalii despre această schimbare radicală.

“În acest moment sunt ocupat și nu pot vorbi”, a declarat fostul afacerist în exclusivitate pentru FANATIK. Cel mai probabil, acesta se referă la perioada mutării sale la azil, care necesită multă atenție și adaptare.

Deși are doar 66 de ani, Irinel Columbeanu a decis că fundația unde și-a petrecut ultimele zile Zina Dumitrescu este locul perfect pentru el. Acest centru oferă o atmosferă liniștită și o verdeață înconjurătoare, ceea ce îl face pe fostul afacerist să se simtă minunat.

Vizita specială la azil: Fosta iubită și familia sa

Chiar dacă a locuit în centru de numai 11 zile, Irinel Columbeanu a primit deja o vizită de la o persoană specială din viața sa. Aceasta nu este alta decât fosta sa iubită, Oana. Femeia s-a asigurat că fostul milionar se simte bine și l-a vizitat în căminul său nou. Irinel Columbeanu a menționat că a vorbit și cu fiica sa, Irina, precum și cu fosta soție, Monica Gabor, cărora le-a comunicat despre decizia sa.

“Sunt foarte liniștit. Asta era ceea ce căutam. Mă simt mai bine aici decât înainte. Am fost vizitat de fosta mea iubită Oana și sper să primesc și vizite de la alți prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat și am comunicat cu amândouă. Ele știu că sunt aici și poate vor veni să mă vadă”, a declarat Irinel Columbeanu într-un interviu pentru emisiunea online “Fiță cu Adiță”.

Starea actuală a lui Irinel Columbeanu

Ion Cassian, fondatorul Fundației Sfântul Ioan, a oferit informații cu privire la starea actuală a lui Irinel Columbeanu. Acesta a afirmat că fostul afacerist s-a mutat la centrul de îngrijire acum două săptămâni și că se simte din ce în ce mai bine. Deși a venit inițial într-o stare apatică și slăbită, Irinel și-a revenit treptat și s-a acomodat cu noul său mediu.

“Stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem de când tatăl său a fost internat la noi și chiar și înainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut lui. A fost vizitat și de câțiva prieteni”, a declarat Ion Cassian pentru FANATIK.

Astfel, Irinel Columbeanu pare să se simtă mai liniștit și mai fericit în noul său cămin, unde primește vizite și se bucură de sprijinul celor dragi. Schimbarea sa radicală și decizia de a se muta la azilul în care a stat tatăl său demonstrează că fiecare persoană are propriile motive și nevoi, indiferent de statutul social sau de trecutul său.

Lasă un comentariu