Irinel Columbeanu, marcat profund de greutățile vieții. Cum arată fostul milionar de la Izvorani, după un AVC, pierderea averii și divorțul de Monica Gabor

Data:

371857540 694552216036546 6480819286312404571 n

Viața lui Irinel Columbeanu ar putea fi asemuită cu o dramă cu intrigi de film sau cu pagini captivante dintr-o carte. În vârstă de 66 de ani, fostul milionar de la Izvorani, cunoscut pentru perioada sa de succes și opulență, a trecut printr-o metamorfoză profundă. Problemele de sănătate și situația financiară precară au lăsat urme adânci asupra identității și apariției sale.

Irinel Columbeanu a avut o apariție neașteptată în cadrul celebrei emisiuni online „Fiță cu Adiță”, găzduită de Adiță Voicu și difuzată pe platforma YouTube, sub numele „theXclusive”. Acest moment de dezvăluire a dezvăluit un Irinel total schimbat: cu părul cărunt, barbă bine îngrijită și o prezență fizică mult mai fragilă. De necontestat este faptul că accidentul vascular cerebral suferit în februarie 2022 a lăsat amprente vizibile asupra sănătății sale.

Irinel Columbeanu, marcat de problemele pe care le-a întâmpinat în ultimii ani
În timpul interviului, observatorii au remarcat că Irinel a întâmpinat dificultăți în mișcare și că nu și-a putut menține complet deschis ochiul drept. Aceste semne subliniază că recuperarea după accidentul vascular cerebral este un proces complex și dificil. În timpul discuției cu moderatorul emisiunii, Irinel a împărtășit regretele sale privind decizia de a candida la Primăria Capitalei în 2012, fapt care, în viziunea sa, a atras ghinionul și a contribuit la dificultățile actuale.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la banca de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu.

Ce spune Irinel despre Monica Gabor
Pe parcursul interviului, Irinel Columbeanu a făcut o călătorie în timp pentru a-și rememora anii petrecuți alături de Monica Gabor, femeia care i-a dăruit o fiică, pe Irinuca. Fostul magnat financiar a exprimat regrete profunde față de deciziile luate în perioada de sfârșit a căsniciei lor, cu accent pe divorțul controversat din 2011. Această rememorare a fost însoțită de o notă de tristețe și melancolie, oferind o perspectivă emoțională asupra trecutului său.

„Nunta a fost foarte frumoasă, păcat că nu am rămas împreună, ar fi fost bine și frumos să creștem fetița împreună! Despărțirea a fost foarte urâtă! Monica era un copil, nu a meritat tot circul făcut la porțile palatului din Izvorani! Acum am dat la pace, dar prea târziu! Îmbătrânim, devenim neputincioși, multe boli etc. Regretele sunt tardive”, a declarat Columbeanu.

Lasă un comentariu