Irinel Columbeanu, de la viata de boier, la camera de azil. Ce spune propietarul caminului de batrani : „Nu pot sa dau un om afara in asa stare, dar…”

Irinel Columbeanu, in varsta de 66 de ani, a ajuns la azil. Omul de afaceri a primit vizita fostei iubite si spera ca fiica lui va veni sa-l viziteze. Azilul este acelasi in care a stat si tatal sau, potrivit presei mondene.

Hotararea i-a apartinut si a dezvaluit ca se simte foarte linistit in noul camin.

Propietarul caminului de batrani, Ion Cassian, a facut prima declaratie pentru Click:

„El acum traieste dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde sa aiba bani sa plateasca?! Spera sa-l ajute prietenii, cei de la televiziune (ca el niciodata nu a cerut bani ca sa vina in emisiuni), si domnul Becali, in ultima instanta.

Tot Gigi Becali a dat bani si pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru ca nici la ea nu avea cine sa plateasca azilul. Acum eu sunt intr-o situatie ingrata, pentru ca nici nu pot sa dau un om afara in asa stare, nu ma lasa inima, dar nici sa-l tin la infinit fara bani nu am cum. Mi-e imposibil. Il tin si eu gratis o luna-doua!

Eu il cunosc pe Irinel si ne leaga o prietenie sincera, pentru ca si tatal lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioada a vietii. Nu puteam sa nu-l gazduiesc atunci cand am aflat in ce stare este si ca are nevoie de ajutor de urgenta”, a declarat Ion Cassian pentru click !

Fostul om de afaceri a pierdut tot ce a castigat de-a lungul anilor.

Irinel Columbeanu va vorbi in direct despre decizia sa de a se muta la azil, acelasi centru in care a stat si tatal sau pana in ultima clipa de viata. La intrarea in Fundatie chiar exista o poza cu cei doi, in curtea cladirii din Ghermanesti.

Irinel Columbeanu a spus ca isi vizita zilnic tatal la azilul din Snagov si are amintiri frumoase in acest loc.

„Veneam in fiecare zi sa-l vizitez. Ii mai cumparam cate ceva… sunt amintiri placute aici.”, a mai spus omul de afaceri.

Columbeanu a povestit ca este mult mai linistit la azil si ca deja a fost vizitat de Oana, fosta iubita.

Acesta a luat legatura si cu fiica lui, dar si cu fosta sotie. Irina Columbeanu si Monica Gabor locuiesc de ani buni in Statele Unite ale Americii, dar Irinel spera ca acestea vor veni intr-o zi sa-l vizite la centru.

„Nu mi-a trecut prin gand niciodata ca voi ajunge intr-un centru pentru seniori, dar eu nu consider ca e vreo decadere sau vreo problema, ci cred ca asa a vrut Dumnezeu. Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au intamplat. Pana la urma a fost mai bine asa si pentru mine, si pentru Irina si pentru Monica, cred eu.

„Am venit sa-mi petrec ultimele zile alaturi de tatal meu…”

Stau singur in camera, ma simt foarte bine aici. Sper sa imi gasesc si linistea sufleteasca ca sa mai scriu o carte. Daca Cel de Sus asa va considera ca e mai bine pentru mine, sa apara o doamna, daca nu, eu tot zic ca va fi bine pentru mine.

Am venit sa-mi petrec ultimele zile alaturi de tatal meu. Eu cred mult si in numerologie, ca sa zic asa. Locuiesc in camera numarul 22 si imi aduc aminte ca atunci cand m-am insurat cu Monica, era tot data de 22 iulie. Irinuca m-a sunat.

Si Monica mi-a scris… Am comunicat in acest mod, scris si verbal, cu amandoua. Stiu ca sunt aici si poate cine stie, ma vor vizita…”, a mai declarat Irinel Columbeanu, in cadrul podcastului Fita cu Adita.

Irinel Columbeanu a mai marturisit ca spiritul rebel l-a costat destul de scump.

„Adolescenta a fost la fel. Da, am fost un tanar rebel si din cauza asta am avut multe de pierdut si suferit, ca sa spun asa. Aveam si notele scazute la purtare. Asta din cauza faptului ca imi tot rupeam gulerul de la uniforma. Pe vremea mea se purta uniforma la scoala. Astazi, cred ca s-a renuntat la acest obicei. Bine, atunci nu era un obicei, era obligatoriu, pe vremea mea. (…) Mi-ar fi placut mult sa fiu actor, dar parintii nu m-au sustinut si nu m-au lasat. Mi-au spus ca e ceva neserios si m-au descurajat din acest punct de vedere. Asa ca atunci cand am dat la facultate, i-am ascultat. Am dat la ceva care parea ca ar fi mai acceptabil de catre societatea acelor vremuri. Aici este vorba despre Institutul Politehnic Bucuresti. Ulterior, cand am ajuns sa lucrez unde am lucrat eu, respectiv la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, am regretat”, a mai spus Irinel Columbeanu, potrivit presei mondene.

Lasă un comentariu