Ipostaza romantică în care au pozat Alexia și Mario Fresh, după zvonurile despărțirii. Dovedesc că încă formează un cuplu

0

În ultima perioadă s-a zvonit că Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. Nu au mai apărut în poze împreună, nu au mai mers în călătorii împreună, însă acum, cei doi îndrăgostiți au spulberat toate speculațiile. Formează în continuare un cuplu, ba chiar s-au pozat într-o ipostază romantică.

Alexia Eram a atras atenția cu cea mai recentă imagine distribuită pe Instagram, la secțiunea Story. Vedeta în vârstă de 20 de ani nu se laudă cu vreo ținută excentrică sau cu vreo fotografie în costum de baie, ci cu o imagine alb-negru, alături de iubit. Alexia îl sărută pe obraz pe Mario Fresh. Cântărețul o ține în brațe pe fiica Andreei Esca și privește fix către aparatul de fotografiat.

Mario Fresh nu a rămas indiferent la această postare făcută de Alexia, a distribuit și el pe Instagram, acolo unde are peste 550.000 de urmăritori, poza cu iubita lui. Alexia Eram, primele declarații după zvonurile despărțirii de Mario Fresh Recent, Alexia Eram a făcut primele declarații despre Mario Fresh, după zvonurile despărțirii.

Ipostaza romantică în care au pozat Alexia și Mario Fresh, după zvonurile despărțirii. Dovedesc că încă formează un cuplu

Într-un interviu, Alexia a fost întrebată dacă îi duce micul dejun la pat ca să fie iertată atunci când greșește față de iubitul ei. Fiica Andreei Esca a surprins cu răspunsul ei. Tânăra a mărturisit că obișnuiește să-i pregătească micul dejun lui Mario. „Eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat fără să fac ceva. Destul de des obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat. De câte ori mă trezesc înaintea lui, eu îi fac și lui și i-l duc la pat”, a declarat Alexia Eram pentru Kanal D.