INNA, despre Papagalul de la „Masked Singer”: „Aș zice că e un Dorian Popa care a învățat să cânte”

0

Papagalul de la „Masked Singer România” a făcut senzație în prima ediție a emisiunii de la PRO TV. INNA spune că personajul ar fi Dorian Popa, însă cu mențiunea că acesta a stat un an în casă ca să învețe să cânte.

„Masked Singer”, emisiunea preferată a telespectatorilor, a revenit la PRO TV cu sezonul cu numărul 2. Papagalul a interpretat piesa lui Tyga – Macarena, iar detectivii au fost cuceriți de momentul său. Când a venit timpul ca acei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască,

INNA a făcut o declarație care probabil nu-l va bucura foarte tare pe Dorian Popa atunci când va auzi. „Dacă știa Dorian Popa să cânte așa, sau dacă a învățat, felicitări! Nu știu, eu aș zice că e un Dorian Popa care a stat un an în casă și a învățat să cânte”, a spus INNA în emisiune. Artista a dat de înțeles că Dorian Popa nu ar sta atât de bine la capitolul voce, însă a fost impresionată de momentul Papagalului care a dus-o cu gândul la colegul ei de breaslă.

Cine este Papagalul de la „Masked Singer” Detectivii au venit cu păreri diferite. Alex Bogdan crede că ar putea fi chiar Traian Băsescu, dar Mihaela Rădulescu spune că mai mult ca sigur ar fi fostul detectiv Codin Maticiuc. „Povestea mea este plină de acțiune și, sigur, femei frumoase. Mă pot lăuda că mișcările mele au înnebunit sexul frumos”, spune Papagalul.