Influencerița Mădălina Răileanu și soțul ei, Alex, divorțează: „Niciodată nu mi-am imaginat”

0

Mădălina Răileanu, o cunoscută influenceriță din România, și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că ea și soțul ei, Alex, divorțează. Cei doi erau împreună de când aveau 14 ani și nimeni nu ar fi crezut vreodată că povestea lor de dragoste se va sfârși.

Mădălina Răileanu este o cunoscută influenceriță din Iași, care se ocupă cu ramura vestimentară. Recent, Mădălina Răileanu i-a luat prin surprindere pe urmăritorii ei de pe Instagram după ce a anunțat că ea și soțul ei, Alex, divorțează. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună, mai ales că erau împreună de când erau copii, de la vârsta de 14 ani.

Ba mai mult, Mădălina Răileanu și soțul ei își construiau o casă și de câțiva ani își doreau să aibă un copil, iar vestea divorțului i-a luat cu atât mai mult prin surprindere pe apropiații ei. În ultima vreme, Mădălina a primit foarte multe mesaje referitoare la ea și soțul ei, drept urmare a simțit nevoia să șe spună internauților ce se petrece.

Mădălina Răileanu și soțul ei divorțează. Influencerița a spus că nu și-a imaginat niciodată că ea și Alex vor ajunge în acest punct, însă drumurile celor doi s-au despărțit. Aceasta a mai dezvăluit că ea și Alex vor rămâne prieteni și că vor fi mereu alături unul de celălalt. În plus, Mădălina Răileanu a cerut înțelegere și speră că intimitatea ei și a soțului său va fi respectată.

Pentru că am primit foarte multe mesaje în ultima vreme legate de mine și Alex, cred că este timpul să vă anunțăm și pe voi decizia noastră pe care am luat-o de comun acord. În ultimele luni de zile am învățat că nimic nu este veșnic și ceea ce pare și vreau să vă anunț că drumul nostru împreună a ajuns la final. Niciodată nu mi-am imaginat că vom fi aici și încă mi se pare ireal, dar cu părere de rău s-a întâmplat. Vă rugăm să înțelegeți că decizia ne aparține. Ne-am respectat și ne vom respecta unul pe altul toată viața. Ne dorim tot binele din lume și vom rămâne doar prieteni care vor fi mereu acolo unul pentru celălalt. Vă rog să ne respectați intimitatea! Vă pup’, a transmis Mădălina Răileanu pe Instagram.