Începe forfota pentru Anca Serea. Ce a decis vedeta acum, înainte ca cei șase copii să înceapă școala

0

În fiecare an, luna septembrie este una specială pentru familia Ancăi Serea, încărcată de tot felul de emoții și activități premergătoare începerii școlii. Clopoțelul va suna pe 13 septembrie, iar cei șase copii ai vedetei de televiziune vor porni la grădiniță și la școală. Cel mai mare dintre copiii vedetei și-a luat deja zborul din cuibul familiei.

Cum se pregătește Anca Serea pentru începerea școlii

Încep emoțiile pentru Anca Serea care își pregătește copiii cei mici și cei mai mari, pentru grădiniță și școală. Vedeta de televiziune ia totul din timp și începe cu rechizitele necesare fiecărui copil. Anul acesta este unul special pentru Anca Serea și Adi Sînă întrucât fiul lor David a început facultatea, iar fiica cea mare Sarah va susține examenul de admitere la liceu.

M-am pregătit de școală. Aștept cu emoții începutul acestui nou an școlar, mai ales că David este la facultate, Sarah va avea examenul de admitere la liceu, Noah în clasa a-3a , Ava clasa întâi și Moise și Leah sper că vor merge la grădiniță. Astăzi ne-am propus să mergem să le cumpăram rechizitele, a anunțat Anca Serea pe Instagram.

Cei mici sunt nerăbdători să înceapă școala, iar părinții sunt emoționați și se pregătesc cum se cuvine pentru ziua în care va suna clopoțelul. Anca Serea și Adi Sînă se mândresc cu o familie numeroasă și frumoasă.

Fiul Ancăi Serea a plecat să studieze în Olanda

Anul 2021 nu a fost tocmai ușor pentru ei, în calitate de părinți. Au trecut prin mari emoții pentru că fiul lor cel mare, David, a susținut examenul de Bacalaureat, și cel mai important, a fost admis exact la facultatea la care își dorea să studieze.

David, fiul meu cel mare, primul născut, îți ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda…, spunea Anca în urmă cu câteva săptămâni pe Instagram.

David Serea s-a mutat în Olanda, unde va studia la o universitate de prestigiu. Obiectul lui de interes este Filozofia, după cum chiar mama lui a spus. David este un tânăr ambițios și serios, bărbat în devenire care are parte de toată susținerea părinților lui în ceea ce își propune.