Inca un deces zguduie Romania! Mioara Velicu a facut anuntul trist: „Dumnezeu sa te ierte”. A tinut sa se afle de la ea

O veste trista a venit aproape de miezul noptii. Mioara Velicu a anuntat pe o retea de socializare ca este in doliu. Indragita cantareata de muzica populara a publicat un mesaj plin de durere.

Tragedie in familia Mioarei Velicu. Cantareata de muzica populara a postat un mesaj trist aseara in care anunta trecerea in nefiinta a fratelui sau. Nicu Velicu a incetat din viata ieri, pe 4 aprilie 2022, iar peste trei zile, familia si apropiatii vor trebui sa isi ia adio de la el, conducandu-l pe ultimul drum.

Mioara Velicu spune ca trupul neinsufletit al lui Nicu Velicu va fi ingropat joi, 7 aprilie, in satul Ireasca, comuna Gohor, judetul Galati. Slujba de inmormantare va incepe la ora 12:00.

”Astăzi a încetat din viață dragul meu frate. Mor de durere. Înmormântarea va avea loc joi 7 aprilie, în satul Ireasca, comuna Gohor, județul Galați, ora 12:00.

Dumnezeu să te ierte, dragul meu frate, Nicu Velicu!”, este mesajul publicat de Mioara Velicu pe Facebook.Cantareata a primit sute de mesaje de sustinere dupa publicarea anuntul. ”Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, ”Condoleanțe, Mioara… Ce rău îmi pare!”, ”Îmi pare tare rău, doamna Mioara! L-am cunoscut, un om de toată isprava!”, ”Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, ”Odihnă veșnică, Dumnezeu să îl odihnească în pace, multă putere”, ”Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină veșnică!”, ”Drum lin spre Împărăția Cerurilor, Nicule!”, sunt mesajele primite de Mioara Velicu, după ce a anunțat decesul brusc al fratelui ei.