În ce ipostaze a fost surprins un turist în Vama Veche. A plecat de la cazare cu tot cu frigider FOTO

Reprezentanta unei pensiuni, situate în stațiunea de la malul mării, Vama Veche, a reclamat, marți, că i s-a furat un frigider. într-o postare pe un grup de Facebook. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Iată cum a fost surprins făptașul!

Un turist din Vama Veche, surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura frigiderul de la cazare

O femeie a postat pe un grup de Facebook pățania de la pensiunea pe care o deține, în Vama Veche. Aceasta a publicat imagini în care se vede cum un bărbat se uită la un mic frigider, se gândește preț de câteva secunde, iar apoi scoate frigiderul din priză, îl ia în brațe și pleacă cu el, fără nicio jenă. Polițiștii au reușit să îl prindă miercuri pe făptaș, potrivit ct100.ro.

Din păcate acest caz nu este unic pe litoral, iar autoritățile întâlnesc des astfel de situații.

Sursa foto: Captură ecran – onnetwork.tv

Recomandările autorităților

„Polițiștii Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au derulat recent, la Mamaia, o campanie de informare printre administratorii unităților de cazare cât și angajații acestora, pentru adoptarea unor măsuri de siguranță menite să prevină furturile   din camerele de hotel și de pe plajă, prin oferirea de materiale cu recomandări către turiștii cu care vor interacționa.

Pentru o vacanță în siguranță, polițiștii vă recomandă:

– ține permanent ușa camerei încuiată;

– evită să lași ferestrele deschise, chiar și atunci când ești în camera de hotel;

– nu lăsa pe plajă bunurile nesupravegheate”, relatează romaniatv.net

Sursa foto: Captură ecran – onnetwork.tv