Imagini-soc! Sotul Andreei Tonciu a fost taiat cu cutitul in trafic: ” Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! ” Cum se simte acum Daniel Niculescu

loading...

Andreea Tonciu si sotul ei au fost implicati intr-un scandal in trafic, iar Daniel Niculescu pare ca s-a ales cu lovituri de cutit.

Scandalul dintre Daniel Niculescu si celalalt sofer s-ar fi produs in urma cu cateva minute in zona Dristor. Andreea, fiica, sora si sotul ei se aflau in masina cand a izbucnit altercatia. Politia a sosit de urgenta la fata locului, dar si o ambulanta pentru a-i acorda ingrijiri ranitului. Din filmuletul postat de Andreea pe contul ei socializare, se poate vedea cum Daniel a fost urcat in ambulanta, barbatul fiind pus pe targa pentru a i se ingriji ranile.

Sotul Andreei Tonciu, taiat in trafic de catre un sofer

Disperata, Andreea, a postat masina si o fotografie a celui care i-a ranit sotul pentru a putea fi gasit cat mai repede. Bruneta a rams socata de ce s-a intamplat:”

Andreea Tonciu, revoltata de ce s-a intamplat cu sotul ei

”Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăștia nebuni”, a strigat Andreea foarte nervoasa. ”Deci în 2020 mergi cu mașina și te ia lumea la bătaie”, a continuat finalista de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.
”Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim. Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva”

loading...