Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea, fosta ei „soacră”: „Nu mi s-a părut potrivit..”

Ilinca Vandici a fost invitată la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Alin Cocoș, dar și despre presupusa ceartă cu Elena Udrea. La vremea respectivă, fostul politician era într-o relație cu tatăl acestuia, Dorin Cocoș, și s-a speculat că ar fi încercat să îl despartă pe fiul ei vitreg de prezentatoare.

În urmă cu mai mulți ani, Ilinca Vandici a fost într-o relație cu Alin Cocoș. La vremea respectivă, tatăl acestuia, Dorin Cocoș, era căsătorit cu Elena Udrea. Presa scria atunci că fostul politician nu ar fi avut o părere prea bună despre relația prezentatoarei cu fiul său vitreg și chiar ar fi încercat să îi despartă.

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea, fosta ei "soacră": "Nu mi s-a părut potrivit.."Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea, fosta ei "soacră": "Nu mi s-a părut potrivit.."

După mai mulți ani de zvonuri, îndrăgita vedetă de televiziune a decis să spună adevărul despre presupusa ceartă pe care a avut-o cu Elena Udrea, dar și despre relația pe care a avut-o cu Alin Cocoș.

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea

Ilinca Vandici a spus că nu a existat vreo ceartă între ea și Elena Udrea. S-au întâlnit de 2-3 de ori în cei doi ani și jumătate, însă nu au discutat prea mult, ci mai ales nu au adus în discuție relația lor.

Ba chiar mai mult, prezentatoarea a mai ținut să precizeze faptul că nici nu a fost cerută în căsătorie de Alin Cocoș.

„O admir foarte tare și o plac pe Elena. Nu pot spune că am avut o relație sau că eram prietene. Ne-am întâlnit de vreo 2, 3 ori în doi ani și jumătate la câte o masă. Nu pot să spun că am împărțit experiențe sau am povestit lucruri. Însă da, o plac foarte tare pe Elena. Nu ne-am certat, nici nu aveam de ce să ne certăm.

Alin nu m-a cerut niciodată în căsătorie. Nuntă în Bora Bora? Cine a spus asta și eu nu știu?! Presa a scris multe la vremea respectivă.Era foarte interesant să amesteci între o relație de iubire între doi copii, că și eu și Alin eram copii, e super interesant să amesteci un nume precum era la vremea respectivă și este Elena Udrea. Nu mi s-a părut potrivit.”, a mărturisit celebra prezentatoare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Elena Udrea nu s-ar fi amestecat în deciziile lui Alin”

Totodată, vedeta de televiziune este de părere că fostul politician era mult prea ocupat pentru a se amesteca în relația pe care o avea fiul ei vitreg.

„Niciodată, cred eu, Elena nu s-ar fi amestecat în deciziile pe care le lua Alin sau relația care a fost între noi. Eram doi copii care-și trăiau o iubire adolescentină așa cum o înțelegeam noi la vremea respectivă și cam atât. Nu mi se părea că ține de nivelul Elenei și de preocupările pe care le avea ea relația dintre noi doi. Fiecare e liber să facă ce vrea!”, a clarificat Ilinca Vandici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.