Ilinca, fata vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani: „Iubesc la ea tot, chiar și felul în care mă enervează”

Ilinca, fata vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când ea era doar un copil, apoi i-a devenit fiică câțiva ani mai târziu, după ce începuse relația cu actuala lui soție, mama Ilincăi. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale vitrege pe rețelele sociale, cu ocazia aniversării ei.  

Jorge sau George Papagheorghe, numele lui real, este tată de trei: Karina, David și Ilinca. Karina este fiica lui din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul cântărețului cu actuala soție, Ramona Prodea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară. Artistul nu a făcut niciodată diferențe între copiii lui biologici și vitregi, ci îi iubește necondiționat, în mod egal.

Ilinca, fata vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani: „Iubesc la ea tot, chiar și felul în care mă enervează'Ilinca, fata vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani: „Iubesc la ea tot, chiar și felul în care mă enervează'

Fata vitregă cea mare a lui Jorge a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Celebrul artist a ținut să-i ureze la mulți ani, cum doar el știe. Cântărețul a publicat o imagine pe rețelele sociale, unde i-a transmis un mesaj emoționant Ilincăi.

Ilinca, fata vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani

Jorge i-a transmis fetei sale vitrege un mesaj emoționant, cu ocazia zilei ei de naștere. Artistul își amintește că a cunoscut-o pe vremea când ea avea doar opt ani. De fapt, Jorge a întâlnit un copil vesel, talentat și cu mult entuziasm. Peste câțiva ani, acea fetiță avea să-i devină fiică.

„Am cunoscut-o copil, apoi s-a transformat în adolescentă, iar acum în adult, o tipă sigură pe ea și cu multă pasiune. O știu în toate etapele…am râs împreună, am plâns împreună.

M-a ajutat să iubesc un copil fără să fac diferența între ea și ai mei. Azi, @iamily.official împlinește 20 de ani și iubesc la ea tot, omul care a devenit, chiar și felul în care mă enervează îl iubesc pentru că e unică. La mulți ani ILY, te iubesc’, a scris artistul pe Facebook.

Cu ce se ocupă Ilinca, fata vitregă a lui Jorge

Ilinca este pasionată de make-up, a făcut cursuri în domeniu, dar are și un canal de YouTube, acolo unde publică diverse clipuri cu tutoriale de machiaj.

„Ilinca se dezvoltă în fiecare zi din ce în ce mai mult, acum e pasionată foarte mult de make-up. Are și un canal de YouTube și în fiecare zi exersează, se dezvoltă pe partea asta. A făcut foarte multe cursuri și o felicit pentru asta pentru că muncește și se vede în fiecare zi evoluția’, a povestit Jorge la Vorbește Lumea.

Jorge a amintit de perioada adolescenței ei, care a fost una provocatoare.

„Totul a fost copilăros până în ziua în care a împlinit 14 ani, a fost o copilărie mai lungă, se juca foarte mult. În momentul în care devenit adolescentă, la 14 ani, chiar în a doua a zi, a aruncat tot ce înseamnă jucării.

Pentru noi a fost un șoc, nu am înțeles nimic. De atunci a început conflictul, adaptarea noastră ca părinți cu adolescenta noastră rebelă’, a mai adăugat artistul în emisiunea de la PRO tv.

Ce diferență de vârstă este între Jorge și actuala lui soție

Relația dintre Jorge și Ramona a început ca una de business. Invitat la emisiunea lui Măruță, artistul a povestit că au existat multe comentarii la adresa relației lui cu Ramona, din cauza diferenței de vârstă. Cu toate acestea, ei au rămas împreună și nu au ținut cont de ce spune lumea.

„Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți.

Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora’, a mai precizat el.

Într-un interviu pentru Click, cântărețul a recunoscut că, inițial, a avut o reținere în ceea ce o privește pe Ramona.

„Viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și, după ani de zile, conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin’, a explicat el.