Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată Giuliano Stroe la 18 ani

Micul Hercule, pe numele său adevărat Gialiano Stroe, a devenit faimos încă de la vârsta de 5 ani și intrat chiar și în Cartea Recordurilor pentru performanțele sale în culturism. Imaginile cu el din copilărie păreau editate, dar erau cât se poate de reale. Avea corpul precum cel al unui adult obsedat de fitness.

În anul 2009, puștiul era faimos, iar viitorul lui se anunța promițător pentru că apărea mereu la televizor, în diverse emisiuni și show-uri de talente. Acum, Giuliano Stroe are 18 ani, dar nu a ajuns culturist, ci este pasionat de un alt sport.

Acesta a continuat să ridice greutăți, dar în ultimii ani a fost nevoit să reducă intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

De asemenea, cel din urmă a renunțat și la gimnastică și și-a îndreptat atenția către un alt sport. Mai exact, băiatul și fratele său practică box. Tatăl lor a înființat propriul club pentru a-i susține care se numește: „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club’, potrivit playtech.ro.

Micul Hercule a ajuns în Cartea Recordurilor

Micul Hercule, un copil dintr-o familie modestă din comuna Icoana, jud. Olt, intra în Cartea Recordurilor la doar 13 ani pentru fizicul său neobișnuit și performanțele în culturism.

La 5 ani, Micul Hercule șoca pe toată lumea cu puterea sa. Giuliano Stroe reușea să ridice greutăți foarte mari și făcea tracțiuni cu un grad de dificultate foarte mare… Puștiul a devenit cunoscut în România după ce a impresionat cu mușchii lui juriul unei emisiuni TV din Italia.

A mers în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri. Pe atunci, familia Stroe era stabilită în Italia.

În 2010, Giuliano Stroe dobora recordul pentru cele mai multe flotări făcute la 90 de grade, iar performanțele sale au fost ulterior urcate pe YouTube, spre uimirea, entuziasmul, dar și consternarea fanilor.

Micul Hercule a ajuns și la spital din cauza antrenamentelor dure

Supranumit ,,cel mai puternic copil din lume’, Giuliano a intrat în C

artea Recordurilor pentru numărul uriaș de kilograme cu care se antrena la categoria sa de vârstă. Toate acestea și-au pus amprenta asupra sănătății sale câțiva ani mai târziu.

Părinții au ajuns cu el la un spital din Spania în anul 2017, unde medicii le-au transmis că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase.’

Tatăl său a fost acuzat că își exploatează propriul copil doar pentru bani, dar și că îl supune unor antrenamente mult prea dure pentru un copil de vârsta lui.

Mai mult decât atât, bărbatul a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părintești, din cauza relelor tratament aplicate minorului.