I-a prezis sfârșitul lui Vladimir Putin. Un fost premier rus a făcut dezvăluirea

I-a fost prezis sfârșitul lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a intrat în atenția întregii lumi din momentul în care a anunțat că începe operațiunea militară în Ucraina. Au trecut 58 de zile de atunci, iar efectele războiului sunt cumplite. Mai noi, rușii au respins propunerea unui armistițiu de pace. Totuși, se pare că nu toți rușii sunt de acord cu războiul.

Un fost premier rus i-a prezis sfârșitul lui Vladimir Putin

Un oficial rus, care a ocupat funcția de premier în 2000-2004 a vorbit despre sfârșitul erei lui Vladimir Putin. Mihail Kasianov a transmis un mesaj clar care arată că liderul de la Kremlin va suferi o înfrângere irecuperabilă dacă nu pune capăt invaziei din Ucraina. Potrivit spuselor sale, tot ce trebuie să facă Putin în acest moment este să oprească războiul, în caz contrar efectele asupra Federației Ruse vor fi devastatoare. Fostul premier al Rusiei a spus și că 90% dintre ruși sunt împotriva războiului.

În viitor, dacă tot vom mai fi în acest război, Ucraina va câștiga, iar Putin va fi învins și așa se va sfârși era lui Putin. (…) Nu văd niciun singur lucru avantajos în acest război nebunesc. Oameni nevinovaţi şi soldaţi care mor, a transmis fostul premier rus printr-un mesaj pe Instagram.

Oligarhul rus Oleg Tinkov spune că, în aceste condiții, oamenii de afaceri încearcă să salveze ce le mai rămâne din active, iar funcționarii de la Kremlin sunt în stare de șoc pentru că nici ei și nici copiii lor nu vor putea pleca la vară pe litoralul Mediteranei, așa cum obișnuiau.

Putin, după testarea rachetei balistice intercontinentale

Vladimir Putin a făcut noi declarații după ce miercuri a avut loc lansarea noii rachete balistice intrecontinentale Sarmat. Liderul de la Kremlin a anunțat cu mândrie că racheta nu are corespondenți în lume și nu va avea mult timp de acum înainte. Potrivit spuselor sale, acesta este un eveniment semnificativ în dezvoltarea unor sisteme de arme promițătoare pentru armata rusă.

Tot Putin a spus că racheta îi va face pe dușmanii Rusiei să reflecteze întrucât
sistemul are cele mai înalte caracteristici tactice și tehnice și este capabil să depășească toate mijloacele moderne de apărare antirachetă.

Precizăm faptul că Rusia a respins propunerea unui armistițiu de pace, în timp ce președintele ucrainian, Volodimir Zelenski a declarat că își păstrează speranța că viața va învinge moartea.