Horoscopul toamnei 2021. Mariana Cojocaru anunță schimbări șocante pentru zodii

0

Horoscopul toamnei 2021 cu Mariana Cojocaru. Specialistul anunță o perioadă marcată de Mercur retrograd și spune cum va vor fi afectate zodiile. Tot ce trebuie să știi despre această toamnă, în funcție fenomenele astrologice care urmează să-și facă simțită prezența.

Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru

Ce ne aduce Mercur retrograd. Ei bine, Mariana Cojocaru a dezvăluit la Antena 3 previziunile astrologice pentru toate zodiile. Se pare că Mercur retrograd ne va aduce răsturnări de situații care ne vor șoca.

Toamna începe cu Lilith cu axa carmică în Gemeni și în Săgetător care face cuadratură cu soarele din Fecioară. Asta înseamnă că vor fi răsturnări bruște de situații care pot scăpa de sub control. Zodiile ar trebui să se aștepte la conflicte, trădări în dragoste și chiar probleme de sănătate.

Se anunță, astfel, o perioadă cu turbulențe pentru zodii. Se vor tranșa relații de prietenie, de iubire, relații cu membri ai familiei și tot acum zodiile se vor confrunta cu anumite probleme de sănătate.

Situația nu va fi complet sumbră, pentru că vor exista și câteva aspecte pozitive. Zodiile vor avea curaj să pună punctul pe i, spune astrologul Mariana Cojocaru, își vor cere drepturile pentru că, cât de curând va intra și Uranus retrograd în Taur.

Spre finalul lunii vom avea șapte planete retrograde, nu doar Uranus, mai spune specialistul care a precizat că Uranus retrograd este o planetă dură, de aceea ar trebui să ne așteptăm să întâmpinăm probleme.

Mariana Cojocaru spune că țara noastră este guvernată de Uranus și că vor urma răsturnări care ne vor șoca pe toți.

Acestea fiind spuse, ne așteaptă o perioadă complexă și complicată, plină de turbulențe pentru toate zodiile. Înarmați-vă cu răbdare și înțelepciune pentru a trece cu succes peste toate problemele. Vor veni și vremuri mai bune, cu fenomene astrologice benefice pentru semnele zodiacale.