Horoscopul iubirii – cine face nuntă în septembrie

0

Horoscopul iubirii – care sunt zodiile cu șanse mari să se căsătorească în luna septembrie. Toamna se numără bobocii, dar și cuplurile care sunt pregătite să spune marele DA în fața ofițerului de Stare Civilă și să meargă apoi în fața altarului.

Zodiile care vor face nuntă în luna septembrie 2021

Iată care sunt zodiile care au toate șansele să facă pasul cel mare în relație, toamna aceasta, mai precis chiar în luna septembrie. Este vorba despre cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului, al Leului, al Balanței și al Vărsătorului. Vă prezentăm previziunile astrelor pentru aceste zodii!

Zodia Taur

Dacă ești născut în zodia Taur și te mândrești cu o relație de iubire, frumoasă și cu planuri mari pentru viitor, ai toate șansele să faci pasul cel mare mai devreme decât credeai. În septembrie, nativii Taur vor simți nevoia să-și oficializeze relația de cuplu și să facă un pas important spre viața de familie. Totodată, burlacii zodiei au șase mari să cunoască pe cineva care le va schimba viitorul.

Zodia Leu

Leii sunt norocoșii lunii septembrie când vine vorba despre relație de cuplu și familie. Pentru ei, astrele au pregătit surprize mari, bucurii nemărginite care le vor face o lună grozavă. Bat clopote de nuntă în septembrie pentru nativii Leu care, dintr-un motiv sau altul, au tot amânat marele pas. Acum se vor simți stăpâni pe situație și vor trece la fapte.

Zodia Balanță

Și cei născuți în zodia Balanță au toate șansele să se căsătorească în luna septembrie, dar nu pentru că își doresc asta din tot sufletul, ci pentru că se simt constrânși de situație. Această zodie tinde să fie nehotărâtă când este vorba despre decizii importante în viață. Chiar dacă sunt mulțumiți de relația de cuplu pe care o au, de cum este partenerul de viață și câtă atenție le oferă, ezită și evită să facă pasul cel mare, oricât de mult știu că celălalt așteaptă și își dorește asta.

Zodia Vărsător

Bat clopote de nuntă și pentru nativii Săgetător. Este o lună a iubirii pentru cei născuți în această zodie. Pur și simplu toate problemele legate de muncă și de griji diverse vor dispărea și vor face loc fluturilor din stomac. Vărsătorii vor iubi pătimaș și se vor simți iubiți, motiv pentru care nu este exclus să simtă puternic dorința de a-și întemeia o familie cu partenerul de cuplu.