Horoscop Urania 9 – 15 iulie 2022

Berbec.

Impact greoi al posturii profesionale asupra relațiilor de familie, dialog modest ca formă de comunicare (reticențe, trăiri nerostite, apatie, indiferență față de o serie de aspecte ale vieții domestice). Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 9 – 15 iulie 2022.

Zodia Taur.

Relațiile parteneriale vor evolua în funcție de răspunsul pe care Taurii îl vor da celor cu care se confruntă pe diferite teme (conjugal, profesional, de afaceri, social, relațional, instituțional, procesual).

Zodia Gemeni.

Abordări mai puțin tradiționale ale circumstanțelor socio-profesionale; Gemenii vor avea curaj și inițiativă ori reacții prompte în fața blocajelor sau refuzurilor, mai ales dacă acestea din urmă vor fi nejustificate. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 9 – 15 iulie 2022.

Zodia Rac.

Nu este un moment bun pentru întâlniri în scopul ajungerii la o înțelegere sau la semnarea unui acord (contract). Disensiuni în căsnicie care vor pleca, de cele mai multe ori, de la fleacuri sau de la răstălmăciri. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 9 – 15 iulie 2022