Horoscop special. Transformările pe care le suferă zodiile după echinocțiul de primăvară

Astăzi, 20 martie, a avut loc echinocțiul de primăvară. Echinocțiul de primăvară este prima zi a anului astrologic și începutul primăverii, moment în care ziua și noaptea sunt egale. Urmează o perioadă plină de surprize pentru unii nativi, în timp ce alții vor fi influențați de acest eveniment în mod negativ.

Zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec vor experimenta iubirea de sine și noi începuturi. Vor învăța să se aprecieze mai mult, să se iubească așa cum sunt și să dea o șansă nouă iubirii.

Zodia Taur

Taurii încep să creadă tot mai mult în karma și decid să devină persoane mai bune. De asemenea, vor simți dorința de a-și oferi timpul în lucrări de caritate sau de a oferi ajutor celor care au nevoie, tocmai pentru a primi ceva bun la schimb.

Zodia Gemeni

Lecția pe care o învățați în această perioadă constă fie în a termina ceea ce ați început. Este important să fiți serioși, să nu mai lăsați treburile neterminate și să vă concentrați mai mult pe succes.

Zodia Rac

După o perioadă plină de muncă și stres, urmează una în care se vor concentra mai mult pe lucrurile personale. Echinocțiul îi va împinge să se implice mai mult în dragoste, să acorde mai multă atenție persoanei iubite.

Zodia Leu

Este timpul pentru o „curățare de primăvară’ emoțională. Trebuie să vă împăcați cu propria persoană înainte de toate, să fiți liniștiți sufletește, pentru că doar așa vor apărea schimbările în bine.

Zodia Fecioară

Deși lucrurile par să se desfășoare ca și până acum, primiți o energie vibrantă care vă aduce noi direcții, noi începuturi. Sunteți mai optimiști și simțiți nevoia să petreceți mai mult timp cu cei dragi, să vă faceți prieteni noi.

Zodia Balanță

Este un moment minunat pentru a se concentra mai mult pe corp, cum ar fi antrenamentul fizic. Balanțele au un stil de viață sedentar și acum simt că a venit momentul să aibă mai multă grijă de ei.

Zodia Scorpion

Acești nativi se vor simți inspirați și creativi. Au foarte multe idei, pe care își doresc să le pună în aplicare cât de repede pot. Sunt deschiși la noutăți și vor să se autodepășească cât mai repede.

Zodia Săgetător

Săgetătorii vor fi testați în această săptămână. Vor fi în fața unor noi provocări, pe care vor ști să le gestioneze așa cum trebuie și vor avea numai de câștigat de pe urma acestora.

Zodia Capricorn

Capricornilor le este recomandat să lase trecutul în urmă. Grijile pe care le aduc această perioadă sunt mult prea greu de gestionat și stresul își va pune serios amprenta asupra lor.

Zodia Vărsător

Vești bune pentru nativii din zodia Vărsător. Urmează o perioadă în care se vor autodepăși, mai ales la locul de muncă. Fac sacrificii și avantajele vor veni imediat.

Zodia Pești

Peștii își vor îndeplini toate visurile. Urmează o perioadă cu totul specială, în care vor avea numai de câștigat. Este un prilej bun să intre în afaceri noi, proiecte speciale.