Horoscop special: se aliniază planetele! Fenomenul care afectează mai multe zodii

Horoscop special cu previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte. Puțini sunt cei care știu că urmează două evenimente astronomice deosebit de importante cu un impact major asupra zodiilor. Se aliniază planetele! După ce, la finalul lunii martie, Saturn, Venus și Marte s-au reunit pe boltă, iată că abia de acum urmează apogeul, odată cu alăturarea lui Jupiter.

Fenomen astronomic major

Pe 24 aprilie, Luna se va alinia și ea cu celelalte planete. Fenomenul este cu atât mai spectaculos cu cât poate fi observat de către pasionații de astronomie, iar asta nu e tot! Pe 24 iunie, toate celelalte planete ale Sistemului Solar: Mercur, Venus, Marte, Saturn, Neptun și Uranus se vor uni într-o aliniere planetară și mai mare
Iată care va fi impactul asupra zodiilor!

Pentru cei care nu înțeleg de ce este atât de important acest fenomen astronomic, aflați că următoarea aliniere a celor opt planete se va produce de-abia în anul 2492. Cea mai rară aliniere a planetelor s-a produs în urmă cu peste 1.000 de ani, în anul 949 d.Hr., când opt planete din Sistemul Solar s-au așezat în linie.

Horoscop special – se aliniază planetele! Impactul asupra zodiilor

Zodia Berbec – pentru nativii zodiei Berbec se anunță o perioadă foarte bună la capitolul bani și finanțe. Sunt încurajați să pună ban pe ban pentru că, cel mai probabil, nu vor mai prinde o perioadă atât de fertilă financiar.

Zodia Taur – nativii zodiei Taur care plănuiesc să facă un pas important în viață, fie că vorbim de carieră sau de viața sentimentală/de familie. Astrele sunt de partea voastră, iar alinierea planetelor vă este mai mult decât favorabilă să faceți tot ce v-ați propus.

Zodia Gemeni – acești nativi simt puternic nevoia de a face o schimbare majoră în viața lor. Ar trebui să știți că pentru asta nu trebuie să mergeți în altă țară, este de ajuns să ieși din orașul în care locuiți.

Zodia Rac – Racii vor simți cel mai mult influența acestor planete și sunt sfătuiți să ia o pauză de la muncă și să meargă undeva să se relaxeze. Deconectați-vă de la tot ce vă provoacă temeri, angoase, gândul că nu veți reuși.

Zodia Leu – pentru acești nativi este o perioadă bună să înceapă o dietă pentru că vor fi mai motivați să scape de kilogramele în plus. Vor avea o energie extraordinară și mult zvâc pentru a-și îndeplini scopul.

Zodia Fecioară – cei născuți în zodia Fecioară vor deveni mai preocupați decât de obicei de treburile casnice. Este o perioadă bună să începeți să redecorați sau să renovați.

Zodia Balanță – acești nativi vor observa că în această perioadă le va fi mai ușor să se organizeze, indiferent că vorbim despre sarcini care țin de locul de muncă, sau de casă și familie. Totul va curge lin.

Zodia Scorpion – previziuni astrologice

Astrele vă sfătuiesc să nu renunțați la planurile voastre mai ales atunci când simțiți că nu mai ajungeți la mal. Continuați să visați și să faceți pași mici, dar siguri, spre reușită.

Zodia Săgetător – este o perioadă foarte bună pentru a vă curăța mintea și viața de gânduri și oameni toxici. Eliminați din preajma voastră pe oricine încearcă să vă tragă în jos și să vă controleze pașii.

Zodia Capricorn – acordați o mai mare atenție modului în care vă gestionați bani. S-ar putea să ajungeți în ipostaza de a descoperi că se cam golește contul, deși voi aveți impresia că faceți economie.

Zodia Vărsător – acești nativi vor fi atrași în tot felul de discuții tensionate cu membri ai familiei. Astrele vă sfătuiesc să spuneți ca ei și să faceți ca voi, pentru că numai așa veți pune capăt conflictului între generații.

Zodia Pești – Peștii simt că sunt chinuiți de fantomele trecutului în ceea ce privește niște alegeri proaste pe care le-au făcut. Adevărul este că voi sunteți cei cărora le place să se complacă în ceva ce a fost și chiar nu merită adus în prezent.