Horoscop special de toamnă. Zodiile care își găsesc marea iubire

Horoscopul iubirii pentru toamna 2022. Horoscopul acestei luni aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima lună de toamnă în plan emoțional, mai ales în cazul celor care încep o nouă relație. Unii nativi își găsesc marea iubire în acest anotimp.

Berbec

În prima parte a lunii, dispoziția ta sufletească este influențată de stresul pe care ți-l aduc multele sarcini si obligații profesionale, familiale. La jumătatea lunii începi să te relaxezi și îți faci timp pentru dragoste și intimitate. În a doua parte a lunii e momentul să discuți despre viitorul vostru în doi și să conștientizezi ce-ți dorești sa primești și ce ești dispusă să oferi.

Taur

Astrele sunt de partea ta şi te ajută să te comporţi exact aşa cum trebuie pentru a reaprinde flacăra iubirii în relaţia în care eşti implicată. Din fericire, şi partenerul tău face acelaşi lucru, aşa că rezultatele se vor vedea destul de rapid! Momentele petrecute alături de partenerul tău de viaţă, dar şi de alte persoane dragi, te vor face fericit mai mult decât ai fi crezut.

Gemeni

Chiar dacă nu ai intenţii rele, indiferenţa şi atitudinea ta îi pun pe fugă pe cei dragi. Încearcă să îţi revii înainte de a strica tot. Astrele te sfătuiesc să laşi orgoliul şi răceala deoparte şi să fii mai sufletist, nu pierzi nimic! Vei găsi puterea de a trece peste orice apare. Cel mai probabil vei afla detalii neştiute despre partenerul de viaţă, lucruri care te vor dezamăgi, însă nici chiar atât de grave încât să spui stop.

Rac

Racii, în prezent, sunt implicați într-o relație. Această relație este toxică pentru acești nativi, dar ei însă nu văd acest lucru. Astrologii spun că până de ziua lor, prin octombrie, vor descoperi marea și adevărata dragoste. Aceștia își vor cunoaște persoana destinată să le fie jumătate. Relația actuală nu este ceea ce le trebuie.

Gemeni

Eşti pe punctul de a intra într-o relaţie serioasă, care va dura mult timp, dacă vei şti să îţi ţii în frâu impulsurile. S-ar putea ca persoana de lângă tine să îţi întoarcă viaţa cu susul în jos şi să te domine, dar pe tine nu te va deranja. În acest caz, poate fi vorba despre o premieră, căci nu suporţi ca cineva să îţi spună ce să faci. Vei trezi în tine sentimente tumultoase, care te vor determina să iei decizii fără să le mai analizezi.

Leu

Deşi încă mai ai ceva probleme în cuplu, te străduieşti ca totul să meargă bine între tine şi partenerul tău. Nu îţi place să ţi se reproşeze lucruri şi nici nu vrei ca vina să se arunce în partea ta. Dacă ceva nu merge bine între voi, preferi să te consolezi cu faptul că ţi-ai dat silinţa. Poate ar trebui să comunici mai mult. Toamna aceasta vei avea o perioadă de linişte, în care îţi vei pune în ordine gândurile.

Fecioară

Eşti îndrăgostită lulea de o persoană care nu se arată la fel de pasională ca şi tine, prin urmare, nu ştii cum să acţionezi. Ţi-e frică să nu o dai în bară sau să nu creadă că a devenit o obsesie pentru tine, aşa că preferi să aştepţi şi un răspuns din partea lui. Dacă nu va veni, mai bine ar fi să nu insişti, căci dragoste cu forţa nu se poate! Uneori, ţi-ai dori să nu fii aşa, însă nu te poţi pune cu inima.

Zodia Balanță

Spre finalul lunii e posibil ca atmosfera dintre tine şi partener să devină încordată şi să te simţi rănit în câteva situaţii. Eşti o fire puternică şi nu te laşi doborât de nimicuri inventate. Dacă nu ai un partener, faptul că eşti sociabil te va ajuta să îţi schimbi statutul cât de curând. Chiar dacă nu va fi complet linişte, se va simţi o îmbunătăţire a relaţiei dintre tine şi partener. Ce nu se va rupe în această perioadă, va rezista pe vecie, de asta să fii sigur!

Scorpion

Dacă dragostea nu a ajuns şi la tine, e timpul să faci câteva schimbări în viaţa ta. Poate ar fi mai bine să socializezi mai mult în luna aprilie sau chiar să pleci într-o călătorie care îţi poate oferi o mulţime surprize. E posibil să întâlneşti pe cineva cu care să nu rezonezi din prima clipă, dar în faţa căruia să descoperi treptat că aveţi o mulţime de lucruri în comun. Septembrie nu îţi va oferi mare lucru din acest punct de vedere, poate doar o fărâmă, cât să te entuziasmeze. Cel mai probabil, vei încerca să iei legătura cu un fost partener la care ai ţinut destul de mult, dar care nu va mai prezenta acelaşi interes.

Săgetător

Septembrie nu este o lună a iubirii pentru tine, ci mai degrabă o lună a nonconformismului în iubire. Ai întâlnit pe cineva care îţi este drag, dar între voi sunt atât de multe diferenţe care vă despart, încât nici măcar nu îndrăzneşti să te gândeşti la ideea că aţi putea fi împreună. Cu toate astea, vei trăi câteva clipe intense, care te vor pune pe jar. Dacă dragostea nu este punctul tău forte, începând din luna septembrie, e posibil să simţi câţiva fiori care să îţi dea mai mult curaj.

Capricorn

În a doua jumătate a toamnei, e posibil să te îndrăgosteşti de o altă persoană decât partenerul de viaţă, una care să te determine să faci gesturi extreme din iubire. Ai grijă cum gestionezi lucrurile, căci o viaţă dublă nu ţi se potriveşte. Poate ar fi mai bine să spui adevărul şi să iei o decizie, până nu se complică lucrurile. Iubirea este pentru tine o noţiune abstractă, aşa că nu ai încredere că vei găsi pe cineva cu care să fii fericit tot restul vieţii.

Vărsător

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta în ceea ce priveşte dragostea. Eşti destul de mofturos cu partenerul tău de viaţă şi nu vei mai fi deloc apreciat de el din această cauză. Pentru nativii care nu au un iubit, a doua parte a toamnei poate fi benefică în găsirea acelei persoane care să îţi ofere ce îţi doreşti. Dacă astăzi sunteţi cei mai fericiţi, mâine e posibil să simţi numai ură.

Pești

Toamna aceasta vei găsi cei mai frumoși oameni. Niciodată nu te-ai fi așteptat să găsești asemenea persoane în viața ta și ai impresia că trăiești un vis. Toamna a fost mereu anotimpul tău norocos, dar acum chiar excelezi la acest capitol. Ai numai de câștigat în planul iubirii în aceste trei luni.