Horoscop Neti Sandu săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022

Horoscop săptămânal BERBEC 29 august – 4 septembrie 2022

Pentru nativii Berbec: E posibil să primiți niște bani în plus, poate vi se plătesc niște ore suplimentare și poate vă găsiți și în continuare ceva de făcut ca să aveți bani de buzunar.

Horoscop săptămânal TAUR 29 august – 4 septembrie 2022

E posibil să vă tenteze cineva cu un alt job care să vă convină. Să aveți curaj să vă mutați de la un loc la altul – că aveți încredere în voi.

Horoscop săptămânal GEMENI 29 august – 4 septembrie 2022

Vi se propune un proiect de anvergură, și o să fie incitant, pentru că aveți resurse interioare pe care vreți să le scoateți la suprafață – să faceți lucruri de calitate.

Horoscop săptămânal RAC 29 august – 4 septembrie 2022

Sunteți pe punctul de a vă muta, unii dintre voi. Mai sunt mici retușuri, de cumpărat mobilă și alte acareturi, sau aveți doar de făcut unele reparații, o zugrăveală.

Horoscop săptămânal LEU 29 august – 4 septembrie 2022

Se-adună bani în cont, mai vin și alte contracte care vă pot asigura banii de care-aveți nevoie pentru rate, facturi și taxele scolare.

Horoscop săptămânal FECIOARĂ 29 august – 4 septembrie 2022

O să vă asociați cu niște oameni ca să puneți pe roate o afacere, să vină de-aici niște bani, că aveți multe de cumpărat și vreți să le oferiți totul alor voștri.

Horoscop săptămânal BALANȚĂ 29 august – 4 septembrie 2022

Se poate să primiți acei bani pe care-i așteptați de multă vreme, și o să puteți face o rezervare pentru week-end, să plecați pe undeva într-o minivacanță.

Horoscop săptămânal SCORPION 29 august – 4 septembrie 2022

O să puneți umărul la tot felul de proiecte și o să vă croiți alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional.

Horoscop săptămânal SĂGETĂTOR 29 august – 4 septembrie 2022

E momentul să puneți punctul pe „i” într-o chestiune care ține de viața personală, și relația de cuplu o să aibă de câștigat – fiecare mai lasă de la el.

Citește continuarea pe PRO TV