Horoscop mai 2022, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul integral pentru Luna Mai pe Antena 3, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Berbec

Nativii din 21 martie până în 19 aprilie. Berbecii au parte de multe împliniri pe plan profesional. Aşa că, dacă îşi doresc o carieră doar pentru resurse financiare sau pentru împlinirea sufletească, pot găsi acea meserie, acel loc de muncă pe care şi-l doresc. Poate unul vrea doar un loc de muncă mai bun financiar, altul poate vrea un loc de muncă care să îi aducă linişte sufletească. Nu trebuie să uitaţi că tot ce munciţi în luna mai este un ecou până spre sfârşitul anului. E un fel de avanpremieră. Să îşi calapodeze clar cerinţele şi dorinţele pentru că schimbări vin acum în luna mai. Pe parcursul anului nu mai vin. Nemulţumirile puteţi rămâne cu ele dacă nu aţi ales ce trebuie. Schimbările pe aceste planuri vor fi benefice pentru Berbeci şi le vor aduce o stare de bine şi asta se va vedea şi în comportamentul lor.

Taur

20 aprilie – 20 mai. Au o perioadă propice în ceea ce priveşte schimbări radicale din punct de vedere emoţional. Peste Tauri, cam de la începutul anului, au tot venit schimbări emoţionale şi încă nu le-au găsit. Ei vor o dragoste conservatoare. Îi aduce un sentiment de relaxare pe care nu l-a mai întâlnit de multă vreme. Mai este un fel de căldare cu satisfacţii personale pentru dragostea lor, pentru sufletul lor. Nu vor avea mult timp să se gândească la problemele pe care şi le-au imaginat ca fiind posibile. Pentru cei căsătoriţi, partenerul de viaţă îi va susţine cu toată fiinţa lui. Pentru cei necăsătoriţi şi aflaţi în pragul unei legături, şansele mari sunt acum în luna mai. Încercaţi şi vedeţi dacă dorinţa sufletului corespunde cu partenerul pe care aţi pus ochii. Aveţi grijă cum vă ghidaţi paşii pentru că astrele vă ghidează, dar voi s-ar putea să fiţi nemulţumiţi.

Gemeni

21 mai – 21 iunie. O lună liniştită din punct de vedere personal. Se enervează foarte repede şi ca să nu se mai enerveze astrele au decis să le dea veşti îmbucurătoare, să îi ţinem calmi măcar o lună. Nu mai sunt afectaţi de lucrurile mărunte. Sfatul este să nu renunţaţi la obiceiurile bune pe care le-aţi avut şi le-aţi creat de-a lungul timpului încercând să obţineţi altele noi care s-ar putea să nu vă convină. Aşa că nu ezitaţi să le mărturiseşti problemele cu care te confrunţi celor din jurul tău. Împărtăşeşte micile probleme şi vei găsi rezolvare la toate. Şi toate se rezolvă cu calm.

Rac

22 iunie – 22 iulie. Pentru Raci, astrele arată le arată cât de uşor îşi pot deschide sufletul dacă îşi doresc cu adevărat acest lucru. Legăturile pe care le creează cu cei din jur, că sunt de suflet sau pur profesionale, vor fi de ajutor într-un viitor imediat. Aşa că, lăsaţi-vă un pic duşi de val, lăsaţi mentalul care lucrează întotdeauna intens la voi şi nu mai încercaţi să vedeţi care este modalitatea de a funcţiona a lucrurilor. Mergeţi duşi pe val. Sunteţi siguri pe deciziile pe care le luaţi aşa că acum, ca să obţineţi acele valori pe care le doriţi, scoateţi la înaintare talentele şi calităţile pe care le posedaţi. Personalitatea voastră puternică va reuşi să iasă la suprafaţă în cele mai dificile momente. Încrederea contează mult.

Leu

23 iulie – 22 august. Vine cu multe aşteptări pe plan personal. În lunile precedente, Leul putea fi încadrat în cele trei zodii nemulţumite. Dar el ştia să îşi rezolve problemele. Totuşi, luna asta căutaţi pe cât posibil să fiţi calmi pentru că nu mai aşa veţi lua decizia corectă care vă este vouă de folos. Dacă aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă vă puteţi îngreuna situaţia, însă a lua decizia corectă înseamnă a analiza şi a asculta punctul de vedere al partenerului. Nu încercaţi să vă impuneţi numai voi punctul de vedere. Luna mai este şi lună de uniune, dar şi lună de ruptură. Nu exageraţi în nicio situaţie şi astfel veţi lua deciziile corecte, iar în final veţi fi mulţumiţi. Este perioada perfectă pentru a vă dedica planurilor profesionale. Dacă dragoste nu e, e rost de muncă.

Fecioară

23 august – 22 septembrie. Veşti îmbucurătoare în cadrul familiei pentru aceşti nativi. O rudă apropiată îi va oferi cea mai aşteptată veste sau cea mai neaşteptată veste. Deşi ai avut multe probleme în ultima perioadă, luna mai îţi aduce liniştea sufletească. Vara bate la uşă, iar tu eşti pregătită să intri în lunile calde cu toate rezolvările pe care ţi le-ai dorit în lunile precedente, dar ai grijă să nu cazi în extrema de a te relaxa prea mult pentru că tu eşti o zodie a extremelor. Primesc răspunsuri la toate aşteptările pe care le au.