Horoscop luni, 11 iulie 2022 – o zi cu totul deosebită pentru 2 zodii

 BERBEC

Luna intră în Săgetător încă de dimineață devreme, dragă Berbec, acționând ca o gură de aer proaspăt pe măsură ce activează sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Folosește această energie ca o scuză pentru a te întoarce la lucrurile de bază, îmbrățișând doar oamenii și activitățile care îți aduc cea mai mare împlinire și pace. Între timp, o conexiune dulce între Soare și Uranus ar putea aduce surprize plăcute în calea ta, așa că asigură-te că ești atent la momentele de frumusețe și la micile binecuvântări. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce Luna îi dă un sărut lui Jupiter, aducând noroc în eforturile tale personale.

 TAUR

Visele tale vor aduce prin vindecare, datorită unei conexiuni dulci între Luna în Săgetător și Chiron. Acest climat cosmic va șterge aparent subconștientul tău de orice probleme care trebuie rezolvate, pe măsură ce stelele se aliniază pentru a te ajuta să îți găsești pacea în timp ce traversezi tărâmurile viselor. Deși este posibil ca afacerile tale să înregistreze unele progrese, este puțin probabil ca rezolvarea să vină imediat, deoarece Luna se lovește de un teren stâncos pe cer. Încearcă să nu fii nerăbdător pentru progres în acest moment și înțelege că visele tale se vor împlini la momentul potrivit.

 GEMENI

O energie cochetă și orientată spre iubire va umple aerul odată ce Luna intră în Săgetător în această dimineață, activând sectorul din harta ta care guvernează romantismul. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți elibera inhibițiile și pentru a conduce cu inima deschisă, deoarece aura ta este binecuvântată cu optimism, farmec și grație. Între timp, o conexiune dulce între Soare și Uranus îți va zgudui rutina, iar un câștig financiar neașteptat ar putea să-ți cadă în brațe. Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru a îmbrățișa luxul, așa că nu vă simțiți vinovată dacă decideți să programați o zi de spa improvizată cu obiectul afecțiunii dvs.

 RAC

Te vei simți mai în ton cu corpul tău în această dimineață, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Chiron, promovând bunăstarea fizică și niveluri ridicate de energie. Acest climat cosmic te va impulsiona să muncești cinstit, deși ar trebui să fii atentă să nu te forțezi prea mult. Verifică-ți nevoile fizice pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna se confruntă cu Venus, deoarece ar fi ușor să treci cu vederea semnalele în jurul foamei sau a nevoii de odihnă. Acest aspect ar putea deveni deosebit de problematic dacă ați atins un ritm productiv la locul de muncă. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că este în regulă să întrerupeți temporar acest flux dacă este timpul să mâncați!

 LEU

Te vei simți plin de viață și pregătit să profiți la maximum de ceea ce a mai rămas din weekend astăzi, când Luna intră în Săgetător și în a cincea ta casă solară. Aceste vibrații se referă la distracție și la îmbrățișarea vieții, așa că asigură-te că-ți aduni prietenii pentru momente bune și conversații și mai bune. Dacă te-ai confruntat cu probleme la serviciu, o soluție la problemele tale ar putea apărea în psihicul tău, datorită unei conexiuni dulci între Soare și Uranus. Asigură-te că îți urmezi instinctul în această perioadă, deoarece cosmosul conspiră pentru a te ajuta să evoluezi.

 FECIOARĂ

Energia din casa ta se va simți înălțată în această dimineață, pe măsură ce Luna se mută în strălucitorul Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică. Aceste vibrații sunt ideale pentru a sărbători viața din confortul propriului tău spațiu, ceea ce face din această zi una excelentă pentru a-ți găzdui familia și prietenii la brunch. Vibrațiile bune vor continua să curgă mai târziu după-amiază, când Luna îi va da un sărut lui Jupiter, care este de bun augur, aducându-ți noroc atunci când vine vorba de cele mai profunde conexiuni ale tale. Nu vă fie teamă să lăsați garda jos și să deveniți intim cu cineva pe care îl iubiți, deoarece acest lucru va susține creșterea relației voastre.

 BALANȚĂ

Vocea ta se va simți mai mare decât viața astăzi, pe măsură ce Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Aceste vibrații vor aduce, de asemenea, strălucire în psihicul tău, ajutându-te să invoci idei noi și interesante. Între timp, Soarele Racului împarte o alianță dulce cu revoluționarul Uranus, inspirându-vă să vă valorificați puterea personală și să preluați controlul asupra viitorului vostru. Vibrațiile bune vor continua să curgă mai târziu după-amiază, când Luna îi va sufla un sărut lui Jupiter, aducând o strălucire vieții tale amoroase. Folosiți această energie pentru a vă îmbrățișa cu cineva special sau ca o scuză pentru a vă răsfăța cu grija de sine.

 SCORPION

S-ar putea să simți că lumea îți oferă o abundență de binecuvântări astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna din Săgetător îți luminează a doua casă solară. Cadourile mici, câștigul financiar și sentimentul de siguranță sunt toate efecte secundare pozitive ale acestui plasament luminos, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a vă valorifica recunoștința în timp ce căutați modalități de a vă extinde averea. Între timp, o conexiune dulce între Soarele Racului și Uranus va zgudui lucrurile în inima și sufletul tău, pe măsură ce universul conspiră pentru a-ți aduce iubire și confort spiritual. Premonițiile psihice pot apărea, de asemenea, în această perioadă, așa că asigură-te că îți asculți instinctul.

 SĂGETĂTOR

Te vei simți revigorată și gata să cucerești lumea atunci când te vei trezi astăzi, deoarece Luna intră în semnul tău în această dimineață devreme. Acest plasament luminos este pregătit să îți ridice aura, deși vei dori să profiți la maximum de aceste vibrații concentrându-te pe obiectivele și relațiile care sunt cele mai importante pentru tine. Vibrațiile bune vor continua să curgă mai târziu în după-amiaza când Luna îi va da un sărut lui Jupiter, aducând prin intermediul unui val de inspirație creativă. Folosiți această energie pentru a lucra la orice proiect pasional la care v-ați chinuit, deoarece acest lucru vă va umple de optimism și încredere.

 CAPRICORN

Vei fi într-o stare de spirit liniștită, dar optimistă astăzi, deoarece Luna intră în Săgetător și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest climat cosmic este perfect pentru a-ți asculta inima, deoarece universul te încurajează să explorezi adâncurile sufletului tău. Între timp, o conexiune dulce între Soare și Uranus te va ajuta să ieși din carapacea ta, deși vei avea chef să interacționezi doar cu cei mai buni prieteni sau cu un interes amoros. Vibrațiile bune vor continua să se strecoare mai târziu în această după-amiază, când un aspect de susținere între Luna și Jupiter va aduce energie hrănitoare pe masă.

 VĂRSĂTOR

Vei avea șansa de a-ți crește prezența online astăzi, deoarece Luna în Săgetător îți luminează a unsprezecea casă solară. Deși ar trebui să folosești cu siguranță acest plasament luminos ca o scuză pentru a publica o postare bine pusă la punct, este posibil să cauți, de asemenea, modalități de a-ți sprijini comunitatea locală. O conexiune dulce între Luna și Jupiter îți va amplifica vocea mai târziu în cursul după-amiezii, ajutându-te să răspândești orice mesaj apropiat și drag inimii tale. Această energie va acționa, de asemenea, pentru a-ți extinde conștiința, declanșând natura ta curioasă și savantul natural care trăiește în tine.

 PEȘTI

Te vei simți inspirat să îți prioritizezi responsabilitățile astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Luna intră în Săgetător și în a zecea ta casă solară. Acest climat cosmic îți va aduce câteva puncte karmice dacă te ocupi de lista de lucruri de făcut, ceea ce, la rândul tău, te va aduce mai aproape de obiectivele tale. Cu toate acestea, o conexiune dulce între Soarele Racului și revoluționarul Uranus vă va da, de asemenea, permisiunea de a vă distra, așa că nu vă simțiți ca și cum ar trebui să faceți comisioane sau treburi toată ziua. Oportunitățile de câștig financiar ar putea intra în joc mai târziu, după-amiază, când Luna îi dă un sărut norocosului Jupiter.