Horoscop cu Neti Sandu. Patru zodii vor avea noroc ceresc. Toate relele vor fugi de la casa acestor nativi.

Horoscop 15 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care va seamana, intr-o oarecare masura si sa descoperiti, pe parcurs, cat de compatibili sunteti.

O sa luati parte la o sindrofie si-o sa relationati cu niste oameni care va pot deveni parteneri de afaceri, colaboratori.

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

O sa puteti intalni pe cineva care va invita la o colaborare si pare foarte ofertanta povestea si daca dispuneti de timp liber si aveti nevoie de bani poate ziceti DA.

O revedere care o sa va unga pe suflet – e ceva care trebuia spus, sau facut si o s-aveti un astfel de prilej.

Horoscop cu Neti Sandu– GEMENI

Aveti chef de distractie, si de stat acasa si sa chemati niste prieteni pe la voi ca sunteti intr-o perioada in care va simtiti bine la voi acasa.

Poate va convoaca familia la o masa de duminica in familie, un pranz, sau o cina si o sa va prinda bine, sufleteste sa refaceti atmosfera.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Poate ati invitat niste rude, sau prieteni sa stea pe la voi in weekend si sa va faceti program de vizitat alte cunostinte, sau ii chemati pe toti pe la voi.

O aparitie, o noua cunostinta care va simte lipsa si scurteaza distantele, face tot posibilul sa va-ntalniti.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Se poate s-aveti o agenda incarcata si o sa vreti sa multumiti pe toata lumea , ca asa i-ati obisnuit si n-o s-aveti timp sa va plictisiti.

Se poate sa luati parte la o competitie, sau poate copiii vostri au meci, si-i secondati de pe margine.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O reuniune cu oameni de care va simtiti intr-un fel, sau in altul atasati, si o sa consolidati relatiile ca sunt si interese la mijloc, dar si sentimente sincere.

V-ati putea duce intr-o vizita si sa ajungeti pe undeva prin imprejurimi daca n-aveti musafiri.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

E sezonul petrecerilor, poate va duceti la o nunta ori la un botez, sau va sarbatoriti ziua de nastere si vin prieteni, rude, o sa fie o atmosfera festiva.

O sa fie o cheltuiala poate pentru ca e ziua voastra de nastere, sau sarbatoriti un succes recent, o reusita a cuiva din familie.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Lasă un comentariu