Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sătpămâna 29 august-4 septembrie 2022

Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru săptămâna care urmează. Primele zile din luna septembrie vin cu provocări pentru multe zodii, dar și cu vești bune și momente frumoase. Uite ce au rezervat astrele pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Berbec

Au un început de săptămână încântător luni, pentru că au vorbele la ei şi pot cuceri orice persoană sau pot convinge, dar efortul acesta de a atrage oamenii de partea lor, sau de a convinge în legătură cu ce fac, durează toată săptămâna. Relaţiile pot fi un pic mai tensionate, mai puţin romantice, în a doua jumătate a săptămânii, când se pune şi problema banilor sau a câştigurilor şi pot avea sentimentul că nu primesc, sau nu sunt dispuse persoanele şi destul de deschise să le ofere ceea ce aşteaptă. Voiajele de la finalul săptămânii le repun sufletul în ordine.

Taur

Este un început de săptămână cu multe discuţii luni, marţi, miercuri, la locul de muncă, pentru echipa care se formează, pentru o bună colaborare, pentru a găsi soluţiile cele mai bune. Sunt foarte multe discuţii fructuoase, utile, se găseşte numitorul comun, limbajul comun şi lucrurile se pot aranja, mai ales când se discută despre bani, toată lumea este interesată. De miercuri după-amiază, în special joi şi vineri pot fi un pic manipulator pentru că au tendinţa de a controla sau de a fi foarte atenţi şi grijulii cu intenţiile, sau sentimentele celor din jur.