Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 iulie. Zodia care câștigă tot

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrologice pentru săptămâna care urmează. Celebrul astrolog a subliniat faptul că în intervalul 18-14 iulie primează interesul personal, vom rezolva foarte multe probleme care ne măcinau, punem piciorul în prag și clarificăm multe situații. Este o săptămână în care pot apărea și diverse tensiuni.

Dacă la începutul zilei de luni sunt mai timizi, sau lasă lucrurile să curgă, după-amiaza zilei de luni marți și la începutul zilei miercuri sunt tranșanţi şi trebuie să spună dacă le place sau nu le place, potrivit sau nu e potrivit ceva pentru ei. În primul rând, pe ei se clarifică, ca după aceea, joi, vineri își apără și drepturile financiare, pun piciorul în prag și spun ce este nevoie pentru ei, care este dreptul lor și ce trebuie să primească, de fapt, pentru efortul făcut. Șansa de a câștiga banii în a doua jumătate a săptămânii. Călătorii în călătorii.

Iau aminte, mai ales marți și miercuri la niște erori pe care ei le-au făcut în relațiile de colaborare, în felul în care au pus problema și au apreciat evenimentele și oamenii. Sunt foarte sinceri cu ei, astfel că joi și vineri pot să se repoziționeze. Pot recunoaște în fața lor că n-au calculat corect, că s-au înșelat, că poate au făcut greșeli mari și că este timpul să corecteze lucrurile și chiar pot face aceste corecții. chiar şi financiare în weekend