Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
E bine să se răsfețe și să-și încarce bateriile. Cine va-i ajută în acest sens?

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Taurii pot avea parte de multe tandrețe, chiar erotism, astăzi sub linia de planete. Și poate nu acasă, ci în locuri mai speciale.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, ceva muncă, dar pentru propria lor sănătate. Cu alte cuvinte, investesc în ei și fac niște schimbări în orarul de viață, regimul de viață.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, ziua este aducătoare de drumuri, călătorii, dar mai ales conversațiile sunt foarte importante. Află niște lucruri sau își lămuresc niște lucruri importante pentru ei.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Pentru Lei, distracție și fără frâne, aș zice. Fac lucruri inedite sau ajung în locuri inedite. Oricum, își dau voie să își deschidă inima și să trăiască experiența.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, acasă, în cămin, se pare că se simt mai bine. Pot primi musafiri, e destul de multă animație în cămin și se simt bine făcând ceva nou, împrospătând casa.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, călătorii frumoase, dacă au și alături de cine, pentru că compania potrivită e cea care face muzica frumoasă.

Horoscop 9 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii sunt foarte practici și, chiar dacă se distrează, au nevoie să cheltuiască puțin ca să se simtă cu adevărat bine. Grijă și pentru sănătate, lucrurile ies foarte bine, în sensul că au măsură.