Horoscop 25 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 25 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii

O zi cu rezolvări. O să ne bucurăm de un bun suport din partea unor oameni cărora le pasă de noi şi o să facem tot posibilul să ne achităm de toate obligaţiile.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne facem alegeri înţelepte.

Horoscop 25 septembrie 2023 – BALANŢA

Or să vi se plătească nişte sume restante, pot fi şi bani pe care i-aţi împrumutat cuiva şi o să strângeţi un capital dacă n-aveţi cheltuieli mari în perioada asta.

O să vă bucuraţi de vizită cuiva, de o veste bună, şi de o invitaţie pe undeva prin ţară, la sfârşit de săptămână.

Horoscop 25 septembrie 2023 – SCORPION

Se poate să începeţi o viaţă nouă, poate veţi fi alături de omul pe care vi-l doriţi şi care se va plia pe felul vostru de a fi, ca să fiţi fericiţi.

V-aţi putea îngriji şi de sănătate ca să nu aveţi neplăceri, să fiţi în formă ca să faceţi faţă provocărilor.

Horoscop 25 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Se anunţă o reuşită după lungi aşteptaţi şi o să puneţi toate resursele în funcţiune, o să primiţi suport şi din partea unor oameni care vă iubesc.

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la o acţiune caritabilă şi care v-ar aduce şi vouă beneficii.

Horoscop 25 septembrie 2023 – CAPRICORN

Apar nişte oferte de colaborare, care s-ar putea să vă stârnească interesul şi să vă împărțiți timpul în aşa fel încât să v-ajungă pentru jobul permanent şi cel suplimentar.

Vine o sumă de bani de undeva şi o să luaţi ce v-aţi propus mai de mult – poate fi şi o cazare pentru weekend.

Horoscop 25 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă aprobe, în sfârşit, şefii nişte înlesniri, un salariu în avans ori poate o mărire de salariu, dacă nu cumva este vorba despre câteva zile libere.

E cineva care nu v-a uitat şi care vrea să petreceţi mai mult timp împreună c-aţi putea avea o relaţie care să vă împlinească sufleteşte.

Horoscop 25 septembrie 2023 – PEŞTI

E cineva care-şi face curaj să vă scrie, să vină la voi, să vă invite la o plimbare şi pluteşte un entuziasm, semn că vă încântă ideea.

Se poate să vi se facă o propunere de afaceri şi să vă sune şi bine şi să fiţi de acord.

Horoscop 25 septembrie 2023 – BERBEC

O să interacţionaţi cu nişte oameni care se bucură să vă aibă prin preajmă şi fie faceţi afaceri împreună, fie aveţi o preocupare deconectantă şi trece timpul altfel.

Se poate să treceţi în revistă responsabilitățile care vă revin atât vouă, cât şi partenerului de cuplu ca să nu pice totul pe umerii unui.

Horoscop 25 septembrie 2023 – TAUR

Se poate să apară un volum mare de muncă şi să trebuiască să vă puneţi, serios pe treabă, la serviciu, dar şi câştigul e frumuşel şi n-o să fie un efort fără compensaţii.

O să vă ocupaţi mai mult de copii, poate faceţi shoping împreună, sau vă duceţi la o sală de sport, la antrenamente sau la medic.

Horoscop 25 septembrie 2023 – GEMENI

O reuşită! Poate aţi primit în accept la o şcoală, sau o fi un job nou şi intraţi pe o altă traiectorie profesională.

Relaţia de cuplu v-aduce un echilibru emoţional, cu toate că uneori mai apar turbulenţe.

Horoscop 25 septembrie 2023 – RAC

E posibil să adunaţi bani din mai multe surse şi să faceţi cumpărături engros poate pentru c-o s-aveţi o petrecere, sau vă duceţi în weekend pe undeva, la relaxare.

Se poate să deveniţi interesaţi de o materie, la şcoală, .la şcoală şi o să fiţi acaparaţi de studiul respectiv.

Horoscop 25 septembrie 2023 – LEU

Voi păreţi în formă, gata de a doborî noi recorduri,şi o să vă treziţi în competiţie cu nişte oameni dornici de afirmare – ca şi voi.

Vă caută cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună ca să vă cunoaşteţi şi să vedeţi dacă puteţi forma un cuplu.

Horoscop 25 septembrie 2023 – FECIOARĂ

Or să intre bani din sursele colaterale şi n-o să rataţi şansa de a vă lua şi vouă acele lucruri pe care vi le doreaţi de multă vreme.

O să avansaţi cu actele, o să vă puteţi definitiva un statut şi o să vă eliberaţi de nişte griji

Lasă un comentariu