Horoscop 23-30 Aprilie 2022

De Paste avem Soarele in Taur si Luna in Varsator, anunta astrologul Lavinia Badea, de la Astrolov.ro. Ratiune, detasare, practicitate. Fara emotii am zice! “Mai asteapta!”, ne transmite Universul.

Berbec

Roaga-te si iubeste! Saptamana aceasta poti avea revelatii, primesti raspunsuri la intrebarile nerostite. Vin totodata si impacarile cu trecutul. Suferinta se poate vindeca, iar bunatatea te poate ghida. Incearca sa faci fapte bune, sa dai mai departe din cat ai. Nu fi taios(a), ai rabdare, da, stiu ca nu iti place cuvantul 😊, insa e necesar sa inveti lectia aceasta, ca sa ai liniste in suflet!

Taur

Prietenii te pot asculta si iti dau variante, sfaturi, lasa-te condus(a) de ceea ce simti. Toate gandurile tale o sa fie indreptate saptamana aceasta catre cei care te-au ranit in plan relational. Un moment care iti poate aduce impacare in primul rand cu trecutul, cu tine insuti. Simti intens in perioada aceasta, esti romantic(a) si senzual(a). Inveti lectia iertarii si a increderii in tine.

Gemeni

Simti ca te apropii de ceea ce vrei, dar parca ceva nu te lasa sa spui ce ai in suflet. Mercur, guvernatorul tau este in conjunctie cu Nodul Nord, dar cuadratura cu Saturn si trigon cu Pluto la inceput de saptamana. A verbaliza corect cere impacare si iertare, trebuie sa stii exact care iti sunt limitele sanatoase. Ai cuvintele pe limba, doar ca nu iti ies. Nu mai pune presiune pe tine. Se va intampla cand va fi momentul. Primesti inspiratie in schimb si un instinct fantastic. Si uite asa se poate sa ai o zi de Paste minunata si o saptamana linistita.

Rac

O saptamana in care rugaciunile iti fac bine. Sau poate yoga. Arde un lemnisor de Palo Santo si incearca cateva minute de meditatie. Apropie-te de spiritualitate ca sa iti raspunzi la intrebarile existentiale ale vietii. Esti intr-o continua cautare si nu te vei lasa pana nu vei intelege de unde vine dorinta de a invata. Fii bland(a) si intelept(apta). Ofera si altora din ce stii.