Horoscop 18 iulie 2022. Săptămâna începe în forță

BERBEC

Săptămâna începe cu vești foarte bune pentru tine, în special la locul de muncă unde ești foarte apreciat pentru toate eforturile tale. În sfârșit ți se recunosc meritele.

TAUR

Treci printr-o situație dificlă care te macină foarte mult și nu îi găsești soluție. Sfatul zilei ar fi să te relaxezi și să iei lucrurile pas cu pas pentru a găsi răspunsul.

GEMENI

Ai mare grijă cum te comporți cu partenerul de viață, pentru că sunt lucruri nespuse care crează tensiuni și momente neplăcute între voi.

Horoscop 18 iulie 2022

RAC

Muncești mai mult decât ți-ai propus și asta te sleiește de puteri. Simți că ai nevoie de odihnă mai mult ca oricând și ar trebui să îți asculți corpul de această dată. Fii mai blând cu tine!

LEU

Degeaba ai învăţat o mulţime de lucruri de-a lungul vieţii, pentru că vei vedea că tot ceea ce îţi transmite vocea ta interioară este ceea ce contează mai mult. Lasă emoţia să aleagă ce e mai bine pentru tine!

FECIOARA

Pe plan financiar stai extrem de bine și ai parte de multe surprize frumoase. Vin bani parcă din toate părțile și reușești să duci la bun sfârșit multe proiecte pe care nu știai cum le vei încheia până mai ieri.

BALANTA

Îți pierzi curajul de a merge înainte și nu te simți foarte optimist în privința viitorului. Parcă ți-ai pierdut nădejdea, dar nu trebuie să te lași copleșit de aceste sentimente dacă vrei să mergi mai departe.

SCORPION

Nu poţi accepta şi pace o situaţie pe care nu o înţelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj să fie legat şi de încăpăţânarea ta caracteristică. Ai senzaţia că singura părere avizată e a ta şi nici nu vrei să asculţi de alta.

SAGETATOR

Ești foarte agitat și un reușești să îți îndeplinești toate îndatoririle. Asta te face să te simți nesigur, dar este un val care va trece așa cum a venit. Fii mai optimist!

CAPRICORN

Te vei folosi de un as pe care îl ai în mânecă pentru a câștiga teren la locul de muncă.

VARSATOR

Persoanele din jurul tău pe care le credeai de încredere te vor dezamăgi astăzi. Treci printr-o perioadă grea dar ai șansa să te recuperezi dacă vezi partea plină a paharului.

PESTI

Nu accepta ceva nepotrivit caracterului tău doar pentru că ţi se promite ceva tentant la final, pentru că e un preţ mult prea mare de plătit pentru tine. Chiar dacă acum ţi se pare că e singura soluţie, după o vreme îţi vei da seama că nu merita.