Horoscop 16 Iulie 2022. Unele zodii trăiesc momente șocante

Previziuni complete pentru toate zodiile. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine în prima zi de Weekend. Se anunță o zi plină de surprize, dar si de evenimente șocante, neplăcute.

Zodia Berbec

Berbecii pot primi ceva în dar, de la o persoană nu neapărat apropiată, motiv pentru care vor fi complet surprinși. Evitați să semnați acte importante astăzi. Dacă este posibil, amânați pentru o altă dată.

Zodia Taur

Vă consultați cu partenerul de viață în privința programului de weekend, și nu prea sunteți de acord. Sunteți așteptați în vizită și niciunul dintre voi nu are chef de socializat.

Zodia Gemeni

Astăzi aveți succes la activitățile care vă solicită întelectul. Faceți progrese, ardeți etape și lucrurile intră pe un făgaș care vă dă și mai multă încredere în propria persoană.

Zodia Rac

Ziua vă este ocupată cu activități și demersuri birocratice, acte de semnat, dosare de categorisit, bani, comisioane și așa mai departe. Fiți atenți la cifre.

Zodia Leu

E normal să nu vă placă toți cei cu care aveți de-a face, dar nu e normal să le puneți bețe-n roate. Fiți fair play, jucați corect și nu doriți răul competitorilor din afaceri.

Zodia Fecioară

Aveți ocazia perfectă să strângeți relațiile cu rudele pe care nu le agreați neapărat. Lăsați de la voi și încercați să luați ce e bun de la fiecare om. Nu aveți nimic de pierdut.

Zodia Balanță

Vă ocupați ziua cu reparații în locuință, faceți planuri și proiecte pentru o reamenajare, sau poate chiar pentru o mutare într-un spațiu mai generos. În a doua parte solicitați un sfat din partea unei persoane mai în vârstă.

Zodia Scorpion

Noi oportunități profesionale se întrevăd la orizont pentru nativii zodiei Scorpion. Calculați bine avantajele și dezavantajele și trageți linia numai după ce sunteți siguri că asta vă doriți.

Zodia Săgetător

Și în cazul Scorpionilor se conturează un succes profesional. Aveți mult de lucru și va trebui să munciți în ritm susținut ca să vă câștigați banii și să mențineți ștacheta sus.

Zodia Capricorn

Faceți achiziții care vă produc o gaură în cont, dar merită, mai ales că ați așteptat mult momentul acesta. Nu vă uitați în urmă, viața este și despre astfel de bucurii, nu doar despre muncă și agoniseală.

Zodia Vărsător

Acești nativi primesc astăzi vești la care nu se mai așteptau. Vărsătorii au parte de momente șocante, dar găsesc ceva bun în tot ce li se întâmplă în această zi.

Zodia Pești

Aveți planuri mari de pus în aplicare și aveți și partenerul perfect cu care plecați la drum în această aventură. Niciun succes nu vine fără osteneală și ieșirea din zona de confort.