Horoscop 13 iulie 2022 cu Neti Sandu

Horoscop 13 iulie 2022, cu Neti Sandu. Horoscopul de azi și previziunile zilei sunt aduse de Neti Sandu. Ziua de 13 iulie este specială deoarece stă sub semnul Lunii pline în Capricorn.

Horoscop 13Iulie BERBEC
Se poate să reziliați un contract și să semnați cu altcineva. Vor fi condiții mai bune și cu promisiuni de expansiune, să vă dezvoltați din mers.

Horoscop 13 Iulie TAUR
Veți pune la bătaie toate resursele interioare că să dați drumul unui proiect mai vechi și vor fi oameni care să vă susțina, să vă ajute fiecare cu câte ceva.

Horoscop 13 Iulie GEMENI
Se vine cu o oferta de colaborare și dacă ni aveți alte angajamente o să-i dați curs și mai ales dacă familia nu vă face reproșuri că lipsiți prea mult.

Horoscop 13 Iulie RAC
E animație la voi, poate aveți întâlniri, sunt evenimente la care o să luați parte pentru că aveți ceva de spus și poate veți da tonul unor noi proiecte.

Horoscop 13 Iulie LEU
Se poate să luați bani de la serviciu sau din particular de undeva și să aveți de cheltuială, mai ales că s-au adunat cam multe de plătit și nu sunt de lăsat pe altă dată.

Horoscop 13 Iulie FECIOARĂ
O să acordați un plus de atenție activității preferate, ca să vă destresați și să capătați prospețime, să vă vina mai ușor ideile, să fiți inventivi.

Horoscop 13 Iulie BALANȚĂ
Vă găsiți ușor asociați, care să lucreze în ritmul vostru și să vă impuneți pe o piață, să câștigași bani și glorie – parteneriatul e cheia.

Horoscop 13 Iulie SCORPION
Se poate să vă duceți la cursuri fie chiar și online, la ședinte va trebui să faceți act de prezență ca să vă exprimați un punct de vedere și să se țină cont de părerea voastră.

Horoscop 13 Iulie SAGETATOR
Par să vă intre ceva mai mulți bani, poate vi se dau și din urmă și strângeti un capital ca să aveți atât pentru concediu, cât și pentru când vă întoarceți.

Horoscop 13 Iulie CAPRICORN
Se poate să aveți și multă treabă, să vă duceți și la întâlniri care să vă solicite din punct de vedere emoțional și să aflați și noutăți bulversante.

Horoscop 13 Iulie VĂRSĂTOR
E bine să vă îngrijiți mai mult, să nu depășiti pragul de oboseală deoarece o să vă coste. Va trebui și să-i supravegheați mai îndeaproape și pe ai voștri – să fie toată lumea sănătoasă.

Horoscop 13 Iulie PESTI
Vi se propune ceva nou de lucru, dar o să așteptați, probabil, să treacă întâi concediul, după care mai vedeți cum vă descurcați cu timpul.