Horoscop 12 aprilie, cu Neti Sandu. Racilor le intră bani

O zi cu provocări. O să primim o recompensă după niște ani de eforturi și sacrificii și o să fim deschiși și unor proiecte îndrăznețe și care să ne provoace limitele.

Vibrația zilei este 3 și comunicarea o să ne poată salva relațiile de orice fel. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 12 aprilie BERBEC
O să treceți în revistă niște oferte și poate vă găsiți printre ele ceva de lucru, o colaborare sau un job permanent.

V-ați propus multe lucruri și o să le dați de capăt c-aveți energie, vă plac și provocările și o să-ncepeți proiecte noi că e cazul să vă restartați.

Horoscop 12 aprilie TAUR
Poate plecați pe undeva și se poate și cu ceva probleme de serviciu și să luați și o gură de aer, să vă deconectați un pic.

Voi o să dați drumul proiectelor noi că ați așteptat un moment prielnic și o să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază.

Horoscop 12 aprilie GEMENI
Se poate să primiți o finanțare și să vă continuați proiectul în care-ați investit timp și bani.

Poate vă luați bilete de tren, avion, de cazare, să petreceți câteva zile de concediu pe undeva la odihnă, fie de Paște, fie de 1 Mai, în funcție și de programul celorlalți.

Horoscop 12 aprilie RAC
Poate vi se oferă șansa de a intra într-un parteneriat de afaceri și o să vedeți dacă rezonați cu acea echipă.

Vă intră banii, poate-aveți multe de cumpărat și-o s-aveți cu ce, că ați așteptat o infuzie de capital ca să luați tot ce vă trebuie pentru sărbătorile pascale.

Horoscop 12 aprilie LEU
Vi se dă ceva nou de lucru la serviciu și o să faceți față cu brio, provocărilor că vreți, într-adevăr, să vă consolidați statutul.

Poate faceți o mișcare inteligentă cu banii din cont și o s-aveți cu ce să plecați pe undeva în perioada sărbătorilor ca să rupeți rutina.

Horoscop 12 aprilie FECIOARĂ
Relația de cuplu avansează cu pași repezi spre o căsătorie și o să vă interesați de toate detaliile referitoare la eveniment.

O reușită – semnați un contract, vă integrați într-o echip că asă vă puneți în valoare niște calități și să luați și bani, că mai e puțin până la Paște și sunt multe cheltuieli.

Horoscop 12 aprilie BALANȚĂ
O să mai luați câte ceva prin casă, niște obiecte de mobilier, decorațiuni interioare sau aparatură de uz casnic.

O să interacționați cu niște oameni de afaceri ca să vă sporiți veniturile că nu v-ajung banii pentru toate lucrurile, mai ales acum de sărbători, se vede.

Horoscop 12 aprilie SCORPION
Poate vă luați pe cineva să vă reprezinte, să facă lobby pentru voi ca să vină și câștigurile, să se vadă pentru ce-ați muncit.

Voi o să dați zor să lichidați problemele vechi ca să luați startul într-o nouă aventură profesională și-o s-aveți parte de câștiguri – materiale și sufletești.

Horoscop 12 aprilie SĂGETĂTOR
Se poate s-aveți de dat un examen, poate fi o probă practică și o să vă descurcați fără probleme.

Aveți cam multe pe ordinea de zi și o să vreți să le rezolvați pe toate că nu vă plac restanțele, voi sunteți prompți în replică.

Horoscop 12 aprilie CAPRICORN
Se poate să reziliați un contract și să vă apucați de altceva din care să câștigați bani în mod constant.

Poate o să vă apucați de un sport ca să vă dezmorțiți, să aveți siluetă, să fiți în formă, că v-ați propus o relansare, să vă reinventați.

Horoscop 12 aprilie VĂRSĂTOR
E posibil să continuați negocierile pentru o afacere și să mai amânați răspunsul că nu știți ce să faceți-încă.

Apar cheltuieli mari – poate vă ocupați de casă, faceți nistșe reparații, reamenajări, ori mașina trebuie dusă în servis, dacă nu cumva trebuie să vă luați alta.

Horoscop 12 aprilie PEȘTI
O să vă-ngrijiți și mai mult de felul în care arătați, veți face niște schimbări ca să dați refresh cu totul îmbrăcăminte, coafura.

Se rezolvă niște probleme cu actele și o să vă croiți un drum de succes pe scara socială, că e momentul vostru de afirmare cu marele benefic în zodia voastră.