Giani din Las Fierbinti, despre Pro TV, dupa ce a anuntat ca Florin Salam a murit

Constantin Dita, actorul care interpreteaza personajul Giani din Las Fierbinti, a fost intrebat ce parere are despre stirea care a aparul la Pro TV conform careia Florin Salam a murit. Indragitul actor a marturisit ca nu stia ca informatia a aparut in cadrul acestui trust media.

In urmă cu doua zile o informație eronata a zguduit din temelii întregul showbiz, după ce s-a scris că cel supranumit „regele manelelor” a murit. Informatia a aparut initial pe site-ul stirileProTV.ro, iar Giani din Las Fierbinti a fost intrebat ce parere are.

„Ce parere ai ca postul la care lucrezi a dat stirea falsa ca a murit Florin Salam?”, a fost intrebat Constantin Dita in cadrul unui live pe internet.

Giani din Las Fierbinti si-a amintit faptul ca in urma cu cativa ani a fost si el omorat de presa si este de parere ca astfel de derapaje nu ar trebui sa se intample.

„Pai nu stiu, a fost la Pro TV? Ideea e ca uneori se intampla treaba asta. Cand am murit eu, ca si eu am murit daca nu stiati. Am murit prin 2018 si dupa aia a murit Marius Ralea. Si tot asa, a doua zi a anuntat la Pro TV ca nu am murit, stii? Pentru ca nu stiu cum sursa, nu stiu ce sursa a transmis informatia. Am zis, daca a fost la Pro TV se mai intampla si ar trebui, evident, sa nu se greseasca, daca a fost, habar nu am sau circula doar pe YouTube”, a marturisit Constantin Dita.

Reactia lui Florin Salam

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru rudele mele din provincie, pentru că nu am neamuri doar la noi în București. Iar cu zvonurile care circulă în presă, la televizor, la știri, nici nu știu cum să vă spun. Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă.

Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea. Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunț și toți colegii și pe poată lumea, să luați în serios cât de cât problema asta cu COVID-ul, noi facem caterincă și toate alea…

Ferească Dumnezeu pe toată lumea, mai ales în meseria asta, că stăm numai între oameni. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei, la familia mea. Le spun să stea liniștiți, pentru că în 2-3 zile ajung acasă, trebuia și astăzi, dar au zis medicii să mă pun pe picioare, ca să pot să ies cum trebuie, în formă.

Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, mi-a fost puțin rău, dar asta e situația, trecem peste. Nu-mi vine să cred, oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze la cei care ați stat cu grijă după ce ați văzut știrea asta. Încă o dată, îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi, două o să cum trebuie, o să revin și la cântări.

Vă rog frumos să stați liniștiți, îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii. Oricine poate să pățească o situație ca asta, dar nu trebuie ca alții să-l bage mai rău în starea asta, ci să-l ajute. Vă pup și vă iubesc, stați liniștiți, vă pupă al vostru Florin Salam”, a spus Florin Salam, din spital, pe Facebook.