Gheorghe Dincă a povestit cum a răpit-o pe Luiza Melencu: ”Am scos cureaua şi am legat-o de mâini”

Gheorghe Dincă, cel care este principalul suspect în dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, a ajuns din nou în fața judecătorilor, la doi ani de arest. El a povestit instanței cum a răpit-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă neagă în continuare că a ucis-o pe Luiza Melencu

Relatarea lui Gheorghe Dincă a fost obținută de Antena 3 și se aude cum acesta neagă în continuare că a ucis-o pe tânăra care la momentul răpirii avea 18 ani.

Gheorghe Dincă a spus jucătorilor că a crezut despre Luiza Melencu că practică prostituția. În momentul când ea s-a urcat în mașina lui, la ocazie, monstrul din Caracal a precizat că i-ar fi întins niște bani.

”Judecător: Dacă dumneavoastră aţi văzut că este tânără, v-a spus că este elevă, nu aţi găsit că este o diferenţă cam mare de vârstă între anii ei şi ai dumneavoastră ca să iniţiaţi o discuţie cu ce făcea ea, unde se ducea?

Gheorghe Dincă: Păi doamna preşedintă, nu am analizat. Păi, o persoană serioasă nu iese la stradă să facă cu mâna şi să facă prostituţie.

Judecător: Dar dumneavoastră vi s-a părut că sunteţi serios?

Gheorghe Dincă: Da, sunt foarte serios. Pentru că am copii. Am scos două bancnote de 10 lei şi i-am întins cu mâna dreaptă pe banchetă”, a fost o parte din dialogul lui Gheorghe Dincă cu judecătorii.

Întrebat de ce i-a oferit bani tinerei, Dincă a afirmat că i s-a părut că are probleme financiare. Mai mult, pentru că s-ar fi temult de o înscenare, a decis să-i ia telefonul și să i-l arunce pe geamul autovehiculului.

Totodată, Dincă a declarat instanței că Luiza Melencu ar fi fost de acord să întrețină relații intime cu el.

”Judecător: Cu ce scop i-aţi dat banii?

Gheorghe Dincă: Intenţia a fost să îşi ia ceva că mi-am dat seama că are probleme financiare. Am dat să cobor din maşină şi ea a luat banii şi i-a băgat în geacă, în buzunar. Când am coborât din maşină i-am luat telefonul de pe bancheta din spate.

Judecător: De ce?

Gheorghe Dincă: Am crezut că poate să facă o înscenare şi să zică că a fost luată cu forţa. M-am suit la volan şi m-am dus să întorc maşina. Am mai mers, nu ştiu,  până la urmă am vrut să întorc, am întors.

Judecător: Păi de ce aţi întors?

Gheorghe Dincă: Păi a fost de acord să meargă cu mine pentru sex oral.

Judecător: Păi nu, mi-aţi spus că e de acord să facă sex oral, nu mi-aţi spus că ea a fost de acord să meargă la locuinţa dumneavoastră. Nu mă minţiţi.

Gheorghe Dincă: Nu vă mint, dar sunt atâtea şi e atâta timp. I-am spus că îi dau drumul dacă mergem să facem sex normal. Pe drum, venind spre casă, spre mine, am lăsat geamul şi am aruncat telefonul. Am zis că îl iau la întoarcere. Ea a observa că am aruncat telefonul şi a început să mă lovească cu palmele în umeri. A insistat cu palmele şi m-a lovit peste ochi, nu mai ştiu ce a făcut. Am oprit pe partea dreaptă, am trecut în spate, am scos cureaua şi am legat-o de mâini”, mai apare în înregistrarea audio, din sala de judecată.

Luiza Melencu a fost răpită în aprilie 2019, înaintea Alexandrei Măceșanu. Nici până în prezent nu se știe ce s-a întâmplat cu adevărat cu cele două fete.