Gestul exemplar al unei bătrâne. S-a descălțat de pantofi și apoi s-a urcat pe o bancă

O imagine cu o bătrână care s-a urcat descălțată pe o bancă face înconjurul internetului. Femeia este aplaudată pentru gestul ei, un exemplu pentru toți dintre noi.

Bătrânii sunt cunoscuți în popor drept cei de la care avem de învățat multe lucruri. Experiența lor de viață este, adesea, un exemplu pentru mulți dintre noi. Noblețea și educația unora dintre ei întrece, uneori, orice imaginație. Este cazul unei bătrâne, care deși s-a urcat pe o bancă, pentru a vedea mai bine ceea ce se petrece în fața ei, a avut grijă să se descalțe mai întâi.

După cum putem vedea în imagine, bătrâna se afla într-o mulțime. Zeci de oameni erau adunați în cerc, cel mai probabil pentru a asista la un spectacol. O bătrână, însă, nu reușea să vadă ceea ce se întâmplă, așa că s-a urcat pe o bancă, cu picioarele, asemeni unui tânăr de lângă ea. Doar că, spre deosebire de tânăr, bătrâna a preferat să se descalțe, pentru a nu murdări banca. Pantofii i-a pus deoparte, iar gestul său a atras atenția unei alte persoane care a decis să facă public acest caz. ”Gândiți-vă de doua ori înainte sa râdeți de bătrâni…🙏, a scris autorul imaginii.

Foto: Facebook ”Trezirea Turmă”

Sute de distribuiri a avut fotografia, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară. ”Educație!/Bun simt/N-ai să vezi un tânăr descălțat urcat pe bancă!/”, sunt o parte dintre comentarii

De 18 ani acești bătrâni își beau cafeaua la balcon, în fiecare dimineață

Doi bătrâni dintr-un cartier bucureștean au atras, de-a lungul vieții, atenția tuturor vecinilor lor. Asta după ce, în fiecare dimineață, ies la balcon și-și beau cafeaua împreună. Impresionată, o vecină a decis să le facă publică povestea pe rețelele de socializare.

Lasă un comentariu