George Burcea, lovitură dură pentru Andreea Bălan. A obținut custodie comună pentru fetele lor

George Burcea și Andreea Bălan trec printr-o perioadă extrem de dificilă și sunt într-un conflict continuu de când s-au despărțit. Cei doi au luptat mult pentru custodia fetițelor și, deși Andreea spera că instanța va lua altă decizie, se pare că cei doi au acum custodie comună.

George Burcea se bucură de reușita lui

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat anul acesta, la începutul lunii martie, deși s-au despărțit în urmă cu doi ani. S-au luptat mult pentru fetițele lor și, chiar înainte de Paște, actorul a primit o veste extrem de bună pentru el: l a obținut custodia comună, ceea ce înseamnă că fetele vor petrece timp atât cu tatăl, cât și cu mama lor.

Actorul a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, pentru a se asigura că fanii sunt la curent cu ce se petrece în viața lui. Deși Andreea Bălan și-ar fi dorit ca George Burcea să nu aibă control asupra fetițelor și a încercat din răsputeri să schimbe decizia autorităților, se pare că totul a mers în favoarea actorului.

,,Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.”, a scris actorul pe Instagram.

Burcea, mesaj pentru Andreea Bălan

George Burcea nu s-a putut abține după ce a primit verdictul și le-a transmis un mesaj dur Andreei Bălan și mamei sale. Acesta i-a sfătuit pe fanii săi să aibă grijă dacă ajung într-o situație similară și să fie atenți la bunicii copiilor, pentru că aceștia pot avea o influență negativă asupra celor mici.

“Nu vă lăsați influențați de puterea falsa pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță ( ca să-l citez pe un tovarăș lăutar). Și mai important decât atât…(cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți.”, a adăugat actorul.

George Burcea a ținut să o atace pe Andreea Bălan, pe motiv că aceasta le-ar fi lăsat pe cele mici în grija bunicii și a bonei, fără a-și da prea mult interesul. El consideră că Andreea pozează în mama perfectă doar de dragul publicului, dar nu ar fi atât de responsabilă precum pare.