Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) formează un cuplu din anul 2018 și împreună un fiu, Luca Tiago, născut în septembrie 2021. Perechea s-a căsătorit pe 15 mai 2021.

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Dani Oțil a fost juratul surpriză din finala „iUmor”. În cadrul ediției, Gabriela a fost invitată să susțină un roast. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a glumit modelul.

Anterior relației cu Gabriela, Dani a format timp de 6 ani un cuplu cu Mihaela Rădulescu (52 de ani). Fosta pereche s-a cunoscut în iulie 2008, când prezentatoarea a fost invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, pe care îl regiza la vremea aceea.

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

În prezent, Mihaela locuiește la Monaco.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai zis Gabriela.

Dani și Mihaela au devenit un cuplu înainte ca prezentatoarea să divorțeze de al treilea soț, Elan Schwartzenberg. Mihaela a fost căsătorită de trei ori.

Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Din ultimul mariaj, Mihaela are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Din anul 2014, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație. Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească”, a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat prezentatoarea.