Fuego a făcut anunțul chiar de ziua lui. Este ceea ce bănuiau cu toții

Fuego a făcut un anunțul surprinzător într-o zi specială din viața lui, cea în care a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Artistul și-a bucurat fanii cu o veste extraordinară care are legătură cu viața lui și vine după o carieră de mai bine de 30 de ani.

Fuego a făcut anunțul chiar de ziua lui

Fuego a lansat o carte autobiografică în ziua în care a împlinit 46 de ani. Pe 23 august artistul iubit de foarte mulți români și-a făcut debutul literar cu o carte autobiografică ce se numește Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții. Scopul artistului nu este să obțină titulatura de scriitor ci să ajungă mai aproape de cei care în îndrăgesc și i-au urmărit evoluția, oferindu-le povestea nespusă a vieții lui.

fuego1

Fuego a făcut anunțul chiar de ziua lui. Este ceea ce bănuiau cu toții

Cartea lui Fuego a fost lansată la editura Bookzone și este o autobiografie în care artistul își arată vulnerabilitățile și relatează întâmplări din viața sa cu oameni care i-au marcat, într-un fel sau altul, existența și cariera. În cartea sa artistul vorbește despre Felicia Filip, Paula Seling, Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Sofia Vicoveanca, Grigore Vieru.

Cei interesați să cumpere cartea autobiografică a lui Fuego trebuie să știe că acesta este însoțită de cu CD special cu 19 dintre cele mai recente melodii ale sale.

„Mesajul lui Fuego său este autentic și este receptat masiv fiindcă este sincer. Iar publicul căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat”, scrie în prefața volumului Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

Paul Surugiu: Sper să vă placă și să mă descoperiți pe deplin, așa cum sunt

Fuego promite că nu se va opri la această carte întrucât a descoperit plăcerea de a se exprima prin scris și mai are încă multe de povestit celor care vor să-l descopere pe deplin. Artistul a explicat că volumul lansat chiar de ziua lui, pe 23 august, nu este altceva decât o bucată întreagă, sinceră și necosmetizată a vieții sale, a gândurilor sale și a oamenilor care i-au marcat existența, într-un fel sau altul.

„N-aș putea cuprinde tot și sunt sigur că nu mă opresc aici și că voi continua să scriu. Nu pentru că asta mi-ar fi profesia sau pentru că vreau să am vanități, ci pentru simplul faptul că vorbele mele aștern liniștea, pentru că mă relaxez și pentru că simt eu că trebuie să-mi strig încercările. Sper să vă placă și să mă descoperiți pe deplin, așa cum sunt”, a mărturisit Paul Surugiu.

Puțini sunt cei care știu că Fuego are o pasiune și pentru pictură. Artistul a declarat că este pictor autodidact, iubește să picteze și că face asta noaptea cel mai des, când își găsește liniștea. Picturile sale se regăsesc în galerii și sunt oferite ca premii la festivaluri de tradiție din țară. Tablourile sale sunt majoritatea florale.